iOS 13.2: Vestea PROASTA Privind Autonomia Bateriei iPhone

iOS 13.2 a fost lansat de catre Apple, insa pentru autonomia bateriei telefoanelor iPhone avem parte de o veste foarte proasta in momentul de fata.

iOS 13.2 a fost lansat zilele trecute de catre compania Apple, iar foarte multa lume se intreaba in ce masura a fost afectata autonomia bateriei telefoanelor iPhone dupa instalarea acestei actualizari. Ei bine, un test publicat recent ne arata ca iOS 13.2 are autonomie mai proasta pentru bateria iPhone in comparatie cu iOS 13..1.3, diferentele nefiind chiar atat de mari, insa din pacate ele exista pentru telefoane, si e bine sa stiti ca e vorba de un regres.

iOS 13.2 a fost testat pe iPhone SE, iPhone 5S, iPhone 7, iPhone 8 si iPhone XR, iar in aproape toate cazurile autonomia bateriei a scazut, ceea ce reprezinta un foarte mare regres in comparatie cu iOS 13.1.3. Diferentele nu sunt mari, de pana la 13 minute, insa e pacat ca iOS 13.2 nu rezolva problemele pe care unii utilizatori le-au avut cu autonomia bateriei, ci din contra, aduce altele noi le care nimeni nu se astepta.

iOS 13.2: Vestea PROASTA Privind Autonomia Bateriei iPhone

iOS 13.2 a fost lansat dupa ce iOS 13.1.3 a inregistrat atat de multe plangeri, in special pentru autonomia bateriei, astfel ca e de neinteles de ce Apple nu a vrut sa rezolve problema aceasta majora. Desi e bine ca autonomia bateriei telefoanelor iPhone nu scade foarte mult dupa instalarea iOS 13.2, acesta nu este un motiv sa nu criticam compania Apple pentru faptul ca impinge lumea spre seria iPhone 11 in acest moment.

iOS 13.2 vine cu foarte multe schimbari importante pentru utilizatorii din lumea intreaga, Deep Fusion fiind cea care schimba complet modul in care facem fotografii folosind telefoanele iPhone. De ce autonomia bateriei scade pe unele dintre telefoanele iPhone care au iOS 13.2 instalat nu se stie deocamdata, iar compania Apple nu va oferi vreo explicatie, iar asta pentru ca nici nu prea are de ce sa faca acest lucruin vreun moment.

iOS 13.2 poate fi instalat pe orice iDevice compatibil cu iOS 13, insa avand in vedere si ceea ce v-am spus azi, va recomand sa nu va grabiti cu instalarea sa, si sa mai asteptati pana se mai descopera alte probleme.