HBO Max a fost Anuntat, CAND se Lanseaza si CAT va COSTA

HBO Max a fost anuntat in mod oficial astazi de catre compania americana, iata cand urmeaza sa fie lansat pentru clienti, dar si cat va costa cand va fi oferit.

HBO Max a fost dezvaluit in mod oficial noaptea trecuta de catre compania americana HBO, si vorbim despre un nou serviciu foarte interesant pregatit pentru clientii din intreaga lume. Conform americanilor, HBO Max va fi lansat in luna mai a anului 2020, deci mai este mult de asteptat pana cand va fi intr-adevar disponibil, dar pe de alta parte, el urmeaza sa aduca si o serie de noutati interesante, fara a mai vorbi si de continutul special.

HBO Max va fi lansat initial in SUA la pretui de 15 dolari, insa cei care au HBO Now, sau diverse extraoptiuni HBO la furnizorii locali urmeaza sa beneficieze de acces gratuit inclusiv in cadrul acestei platforme. Interesant este ca pretul HBO Max va fi mai mare decat a tuturor celorlalte platforme concurente, si de 3 ori mai mare decat cel al Apple TV+, insa cu 10.000 de ore de continut disponibil, era de asteptat ca un pret pe masura sa fie cerut.

HBO Max a fost Anuntat, CAND se Lanseaza si CAT va COSTA

HBO Max a avut in cadrul aceluiasi eveniment anuntat si serialul care va inlocui Game of Thrones in cadrul platformei, el putand fi deasemenea lansat in aceeasi luna cu acest nou serviciu. HBO Max este un serviciu care va avea si mai mult continut decat HBO Now, insa marea problema este ca nu va fi disponibil pentru o buna perioada de timp decat in SUA, ceea ce ii va cam limita succesul in primele luni, sau primul an.

HBO Max are totusi concurenta foarte serioasa de la Netflix, care in momentul de fata are cel mai mare numar de clienti la nivel global, deci orice fel de schimbari vor fi facute, vor avea la baza concurenta. HBO Max urmeaza deasemenea sa faca si recomandari de filme si seriale alese de catre editori umani, plus continut special de la unele dintre vedetele de la Hollywood care apar in creatiile din platforma.

HBO Max va ajunge cel mai probabil si in Romania la un moment dat, insa deocamdata nu se stie chiar atat de clar cand urmeaza sa se intample acest lucru pentru clientii din intreaga lume.