Politia Romana: AVERTIZARE pentru TOTI Romanii de pe Tinder

Politia Romana are o avertizare foarte importanta pentru toti romanii care sunt activi in cadrul platformei de socializare Tinder, iata ce trebuie sa stiti.

Politia Romana AVERTIZARE TOTI Romanii

Politia Romana a lansat o avertizare foarte importanta pentru toti romanii care folosesc aplicatia de socializare Tinder, autoritatile incercand sa tina in siguranta persoanele care sunt active in cadrul acestei platforme. Politia Romana alerteaza utilizatorii din cadrul platformei Tinder in legatura cu robotii virtuali care sunt activi si acolo, si care pot afecta telefoanele si calculatoarele de pe care este folosita acum platforma.

Politia Romana sustine ca prin intermediul acestor roboti virtuali sunt indeplinite atacuri informatice impotriva oamenilor, putandu-le fi furate datele, dar mai rau decat atat, poate chiar si bani. Prin Tinder si robotii virtuali de acolo, utilizatorii pot fi pacaliti sa acceseze link-uri care directioneaza utilizatorii spre website-uri malitioase, Politia Romana spunand ca oamenii care sunt pacaliti se expun unui foarte mare pericol.

Politia Romana: AVERTIZARE pentru TOTI Romanii de pe Tinder

Ești pe Tinder? Nu ne întreba de unde știm…nu știm (chiar tot) ce ai făcut astă vară și ce aplicații ai prin…

Publicată de Politia Romana pe Marţi, 29 octombrie 2019

Politia Romana spune ca robotii virtuali genereaza automat conturi care prezinta fotografii cu persoane atragatoare, fie barbati, sau femei, iar de pe acestea trimit mesaje de contact cu link-uri spre website-uri malitioase. Cei care sunt contactati in acest mod prin intermediul Tinder de catre persoane necunoscute ar trebui sa fie foarte vigilenti, conform celor de la Politia Romana, si sa nu acceseze link-urile pe care le-au primit.

Politia Romana sustine deasemenea ca oamenii pot fi pacaliti sa faca si sesiuni video cu persoane necunoscute care in loc sa aiba un webcam in fata, ruleaza un clip video si inregistreaza ce face victima. Aici e vorba in principal de clipuri video care surprind victima in pozitii indecente, cei care ii contacteaza inregistrandu-i, si cerandu-le bani pentru a nu publica inregistrarile indecente cu ei, conform celor de la Politia Romana.

Politia Romana face o avertizare extrem de importanta pentru toata lumea in momentul de fata, si daca folositi Tinder, atunci trebuie sa fiti extrem de atenti la tot ceea ce se intampla in platforma.