Anunt RCS & RDS foarte IMPORTANT pentru TOTI Clientii Romani

RCS & RDS au un anunt foarte important pentru toti clientii din Romania, iata ce trebuie sa stie toti cei care folosesc serviciile companiei in acest moment.

RCS & RDS anunt clientii romani

RCS & RDS are un anunt foarte important pentru toti clientii din Romania, si e bine ca toata lumea sa stie ce urmeaza sa se intample, deoarece vorbim despre o veste grozava ce-ar putea face cativa clienti fericiti. RCS & RDS a intrat astazi in penultima zi in care clientii din Romania se pot bucura de o oferta care le poate aduce un Samsung GALAXY S10 oferit drept premiu pentru activarea unei extraoptiuni disponibile in tara noastra.

RCS & RDS le ofera clientilor care isi activeaza extraoptiunea HBO MAXPAK pana pe 31 octombrie 2019 posibilitatea de a participa la un concurs in urma caruia pot castiga un telefon Samsung GALAXY S10, dar si alte premii. Conform campaniei desfasurata de catre cei de la RCS & RDS, oricine vrea sa participe la concurs trebuie sa completeze formularul de inscriere, apoi sa activeze extraoptiunea HBO MAXPAK pentru propriul abonament Digi TV.

Anunt RCS & RDS foarte IMPORTANT pentru TOTI Clientii Romani

RCS & RDS le permite clientilor care activeaza aceasta extraoptiune inclusiv sa vada continutul din platforma Digi Online oriunde s-ar afla, dar si oricand doresc, deci au un beneficiu suplimentar. Tot in baza acestei campanii, cei de la RCS & RDS le ofera clientilor posibilitatea de a beneficia de o luna de gratuitate pentru extraoptiunea HBO MAXPAK, deci daca nu castiga telefonul, atunci macar se pot bucura de o luna fara plata.

“Activează , completează formularul de concurs, activează extraopțiunea MAXPAK și intri automat în tombola pentru un smartphone Samsung Galaxy S10. În plus, urmărești conținutul în platforma Digi Online oriunde*, oricând. Adaugă extraopţiunea MAXPAK abonamentului tău Digi TV și beneficiezi de prima lună GRATUIT!”

RCS & RDS ofera in momentul de fata posibilitatea de a beneficia de optiunea HBO MAXPAK la pretul de 15 LEi pe luna, ea trebuind activata direct de catre utilizator fie la un magazin al operatorului, fie direct online. Activand aceasta extraoptiune pentru Digi TV, clientii RCS & RDS au acces la nu mai putin de 5 canale ale HBO, impreuna cu o gama foarte variata de continut prin HBO Go, totul la un pret destulde  mic lunar.

RCS & RDS va dezactiva aceasta campanie promotionala in data de 31 octombrie, asa ca daca sunteti interesati de ea, va recomand sa profitati cat mai puteti de oferta disponibila in acest moment in Romania.