Apple DISTRUSA de Huawei si Samsung in ciuda Succesului iPhone 11

Apple a fost distrusa de catre Huawei si Samsung in ciuda succesului foarte mare pe care iPhone 11 l-a inregistrat din momentul lansarii si pana in acest moment.

Apple DISTRUSA Huawei Samsung

Apple a fost complet distrusa de Huawei si Samsung in T3 2019 in vanzarile de telefoane mobile, iar asta in ciuda faptului ca iPhone 11 a avut un succes neasteptat de bun in diverse piete din intreaga lume. Conform celor de la Canalys si Strategy Analytics, Apple a fost depasita atat de catre Huawei Samsung in vanzarile de telefoane, iar diferentele sunt mici pentru estimarile privind evolutia telefoanelor companiei Apple in ultimele trei luni de zile.

Apple ar fi vandut 43.5 milioane de telefoane iPhone in T3 2019, cu 3.4 milioane mai putine decat in T2 2019, seria iPhone 11 reducand dezastrul de care se apropia compania Apple cu foare mare rapiditate. Strategy Analytics prezinta o situatie ceva mai buna pentru Apple, cu 45.6 milioane de unitati vandute, deci o scadere de doar 1.3 milioane, insa ambele companii prezinta aceeasi diferenta intre cei din Cupertino, Huawei si coreenii de la Samsung.

Apple DISTRUSA de Huawei si Samsung in ciuda Succesului iPhone 11

Apple DISTRUSA Huawei Samsung canalys

Huawei are estimate de catre ambele companii vanzari de aproape 67 de milioane de telefoane in T3 2019, diferentele dintre ele fiind de doar 100.000 de unitati, deci absolut nimic semnificativ. In cazul celor de la Samsung situatia e oarecum similara, diferenta fiind de doar 700.000 intre estimari, iar fata de cei de la Apple, chinezii si coreenii pastreaza o distanta foarte confortabila in ceea ce priveste vanzarile de smartphone-uri.

Apple DISTRUSA Huawei Samsung strategy analytics

Apple nu are cum sa ajunga din urma Samsung si Huawei in vanzarile de telfeoane avand in vedere ca diferentele dintre companii sunt foarte mari, iar asta in ciuda sanctiunilor impuse de catre SUA impotriva chinezilor. Pe de alta parte, cei de la Apple nu trebuie sa se teama de concurenta pe care o fac Xiaomi, sau OPPO, ambele companii inregistrand scaderi ale vanzarilor, exact precum cei din Cpertino.

Apple a pierdut batalia de pe piata smartphone cu Huawei si Samsung, iar dupa cum se prezinta lucrurile in momentul de fata, poate doar in T4 2019 ar avea sanse sa mai depaseasca chinezii din nou.