Huawei: Noua MASURA RADICALA Pregatita IMPOTRIVA Companiei

Huawei este vizata de o noua masura radicala care este pregatita de ceva vreme pentru a fi impusa impotriva sa, iata ce decizie foarte importanta va fi luata.

Huawei Noua MASURA Companiei

Huawei  este tinta unei noi masuri radicale pregatite impotriva sa in momentul de fata, ea fiind anuntata chiar in cursul zilei de ieri, si din cate se pare, lucrurile continua sa mearga intr-o directie negativa. Mai exact, autoritatile din SUA vor sa extinda lista de restrictii privind Huawei, si sa le impuna companiilor locale care primesc bani de la guvern sa nu cumpere produse de la chinezi, iar aici ii includem si pe cei de la ZTE.

Huawei a fost tinta unor masuri similare inca de anul trecut, cand guvernul SUA a interzis cumpararea de echipamente de la chinezi pentru toate institutiile sale, dar si cele care au contracte de colaborare cu ele. Acum lista este extinsa la alte companii din SUA care primesc bani de la guvernul federal, deci vorbim despre o noua lovitura menita sa reduca si mai mult capacitatea chinezilor de a face afaceri in SUA>

Huawei: Noua MASURA RADICALA Pregatita IMPOTRIVA Companiei

Huawei a raspuns si in fata acestei noi provocari din partea guvernului american, spunand ca in cei cativa zeci de ani de activitate nu a avut vreodata un incident de securitate major. Mai mult decat atat, compania afirma ca aceasta noua masura dictata impotriva Huawei are menirea de a afecta micii operatori de telefonie mobila din SUA, care nu au la fel de multi bani precum cei importanti si nu pot cumpara echipamente GSM mai scumpe.

Huawei spune ca aceasta decizie va reduce si mai mult extinderea acoperirii GSM, dar si a retelelor de mare viteza in zonele rurale din SUA, ceea ce va afecta si evolut aeconomia a respectivelor regiuni. In ciuda faptului ca Huawei are dreptate, Donald Trump are alte planuri, el dorind sa elimine complet compania chinezeasca din SUA, iar in baza a ceea ce a facut pana acum, este aproape de a-si indeplini obiectiv.

Huawei ramane totusi cu China, o piata de care este dependenta intr-o foarte mare masura, si care ii aduce vanzari tot mai mari pe piata smartphone-urilor.