Apple TV+ a fost LANSAT in 100 de tari, dar NU si in Romania

Apple TV+ a fost lansat astazi in peste 100 de tari de pe intregul glob, insa din pacate nu si in Romania, clientii de aici avand mai mult de asteptatm.

Apple TV+ a fost lansat astazi de catre compania Apple in peste 100 de tari de pe intreaga planeta, insa din pacate Romania nu se afla printre ele, desi Republica Moldova are serviciul disponibil. Apple TV+ este indisponibil in mod complet surprinzator in Romania, daca ne gandim ca in Columbia, Botswana, sau Mozambic platforma e disponibila, deci e cel mai probabil vorba despre o problema de legislatie, asa cum a fost si cu iTune Music Store la un moment dat.

Apple TV+ este oferit de catre compania Apple pentru peste 1 miliard de clienti din intreaga lume la pretul de 5 dolari, sau echivalent in moneda locala, pe luna, insa cei care cumpara un iDevice/Mac nou in 2019 il au gratuit. Inclusiv romanii ar fi trebuit sa se bucure de aceasta gratuitate pentru Apple TV+, dar din pacate se pare ca Apple nu a putut oferi platforma, deoarece imi vine greu sa cred ca in mod intentionat nu a adus-o in Romania.

Apple TV+ a fost LANSAT in 100 de tari, dar NU si in Romania

Apple TV+ este lansat cu seriale precum at launch include “See,” “The Morning Show,” “Dickinson,” “For All Mankind,” “Helpsters,” “Snoopy in Space,” “Ghostwriter,”, Oprah Winfrey’s Book Club, sau “The Elephant Queen,”. Toate acestea sunt creatii originale ale companiei Apple pentru Apple TV+, deci spre deosebire de Netflix, sau Amazon Prime, nu avem continut din alte platforme oferit de catre cei din Cupertino.

Apple TV+ nu este gandit ca un competitor pentru Netflix deocamdata, iar asta pentru ca Apple vrea sa aiba cat mai mult continut original propriu, care nu e usor de creat si e disponibil in cantitati mici. Cei de la Apple promisesera ca lunar vor lansa noi seriale si filme pentru Apple TV+, unele dintre cele disponibile acum avand deja comandate sezonul al doilea, in cel putin un caz filmarile si incepand.

Apple TV+ va fi mai mult ca sigur lansat in Romania, insa in momentul de fata nimeni nu stie foarte clar cand, dar trebuie sa speram ca nu va dura foarte mult pana cand se va intampla asta.