SCHIMBAREA Huawei MATE 40 Pro Necesara in LUPTA cu iPhone 12

Huawei MATe 40 Pro are nevoie de o schimbare foarte importanta in lupta cu iPhone 12 pentru a putea fi competitiv si a atrage atentia fanilor din intreaga lume.

0

Huawei MATE 40 Pro SCHIMBAREA LUPTA iPhone 12

Huawei MATE 40 Pro are nevoie de cel putin o schimbare foarte importanta in lupta cu iPhone 12 pentru a fi acel telefon relevant pe care toata lumea va dori sa il cumpere in detrimentul celor vandute de catre Apple. Pentru inceput vorbim despre un modem 5G care sa fie superior celui Qualcomm X55, Huawei MATE 40 Pro avand nevoie de un upgrade major pentru 5G astfel incat sa poata tine pasul cu iPhone 12 si ceea ce va oferi telefonul Apple in 2020.

Huawei MATE 40 Pro are nevoie si de o schimbare majora pentru ecran, adica o reducere a dimensiunii decupajului, sau o eliminare complet a acestuia, iar asta pentru ca iPhone 12 ar urma sa aiba ceva similar oferit. Apple vrea sa faca iPhone 12 un telefon extrem de atractiv, astfel ca pentru anul viitor ar vrea fie sa reduca decupajul, fie sa renunte la el, iar Huawei MATE 40 Pro trebuie sa aiba ceva similar, si ar putea oferi asta, unele zvonuri anuntand schimbarea.

SCHIMBAREA Huawei MATE 40 Pro Necesara in LUPTA cu iPhone 12

Huawei MATE 40 Pro are nevoie si de putere de procesare mult mai buna pentru clienti, iar desi Kirin 1000 nu va depasi Apple A14, poate ca macar se va apropia suficient de mult de el astfel incat telefonul sa fie atractiv. Si pentru camera ar fi nevoie de un upgrade substantial, iar asta pentru ca Huawei MATE 40 Pro se va lupta anul viitor cu un iPhone 12 care va avea un Deep Fusion mult imbunatatit pentru a face poze mult mai bune.

Huawei MATE 40 Pro va avea totusi ceva care nu va exista in iPhone 12, mai exact optiunea de a rula Android sau Harmony OS, fiecare sistem de operare putand fi rulat alternativ de catre utilizatori. Decizia de a implementa Android si Harmony OS in Huawei MATE 40 Pro a fost luata din cauza sanctiunilor SUA impuse Huawei, si va fi interesant de vazut cum vor primi clientii schimbarea.

Huawei MATE 40 Pro este inca foarte departe de a fi lansat, il vom vedea in toamna anului viitor, astfel ca exista suficient timp pentru ca toate aceste schimbari sa fie implementate de chinezi.