Facebook Messenger: Noua Functie GROZAVA Pregatita in SECRET

Facebook Messenger are dezvoltata in secret o noua functie grozava pentru telefoane si calculatoare, iata de ce se vor putea bucura toti utilizatorii.

facebook messenger functie secret

Facebook Messenger pregateste in secret lansarea unei noi functii grozave pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar pana recent nu s-a stiut absolut nimic in legatura cu existenta ei, sau ceea ce va oferi. Ei bine, valul de mister a fost luat de pe noua functie pregatita pentru Facebook Messenger, iar ea urmeaza sa ofere pentru utilizatorii din intreaga lume posibilitatea de a purta conversatii audio/video criptate, ceea ce ar fi o schimbare uriasa.

Facebook Messenger ofera in momentul de fata posibilitatea de a avea, in mod teoretic, conversatii text criptate prin intermediul unei functii numite “Secret Conversations”, iar tot prin ea ar trebui sa fie oferita si noua functie. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca in interiorul unei conversatii secrete ce poate fi purtata prin Facebook Messenger exista acum doua iconite pentru a face apeluri telefonice si apeluri video, care aparent sunt tot criptate.

Facebook Messenger: Noua Functie GROZAVA Pregatita in SECRET

Facebook Messenger functie secret apeluri criptate

Facebook Messenger nu are implementata aceasta functionalitate desi Apple a implementat in FaceTime de foarte multa vreme posibilitatea de a face apeluri video si audio criptate pentru iDevice/Mac-uri. Facebook a fost in foarte multe randuri criticata pentru ca nu ofera posibilitatea de a face apeluri criptate, iar acum Facebook Messenger va oferi intr-un final aceasta functionalitate, dar desigur ca nimeni nu stie foarte clar cam cand ar trebui sa ajunga totul.

Facebook Messenger ar urma sa treaca printr-o schimbare substantiala pe partea de securitate, iar asta pentru ca Facebook vrea sa interconecteze platforma de mesagerie cu Instagram si WhatsApp pentru trimiterea de mesaje. E posibil ca aceasta noua functie de criptare a apelurilor facute prin Facebook Messenger sa fie parte a acestui plan al companiei americane, dar mai multe vom afla abia in cursul urmatoarelor saptamani.

Facebook Messenger are aceasta functie implementata deocamdata in versiunile beta ale aplicatiei, dar va ajunge si in versiunea finala in viitorul nu foarte indepartat.