iPhone 12: Telefonul care va BAGA FRICA in Huawei si Samsung

iPhone 12 este telefonul care va baga frica in Huawei si Samsung, compania Apple avand pregatite upgrade-uri substantiale pentru noul sau model de telefon.

iPhone 12 BAGA FRICA Huawei Samsung

iPhone 12 ar putea fi telefonul care va baga frica in Huawei si Samsung, iar asta pentru ca sunt anuntate foarte multe schimbari importante pentru noua serie de telefoane pregatita de catre cei de la Apple. Cea mai importanta functie noua pentru iPhone 12 este suportul pentru retelele 5G, ceva ce Huawei si Samsung au deja, insa Apple ar urma sa ofere cel mai avansat modem 5G care este produs in momentul de fata de catre Qualcomm.

iPhone 12 ar putea oferi cea mai buna experienta de a folosi serviciile 5G ale retelelor de telefonie mobila din Romania, functia urmand a fi una principala care va fi promovata de catre cei de la Apple. Este deasemenea de asteptat ca iPhone 12 sa aiba si un ecran cu un decupaj substantial redus, sau complet eliminat, ceea ce ii va face pe fani sa fie si mai interesati de achizitia sa din momentul in care va fi oferit pentru precomanda de catre Apple.

iPhone 12: Telefonul care va BAGA FRICA in Huawei si Samsung

iPhone 12 va avea deasemenea si o camera quad, ajungand din urma Huawei si Samsung in ceea ce priveste functionalitatea, iar asta trebuia sa vina chiar de mai multa vreme pentru utilizatori. Al patrulea senzor de imagine din iPhone 12 ar urma sa fie unul ToF, iar asta va aduce posibilitatea de a face poze mult mai bune cu efect de adancime, adica portrete, insa va aduce si noi functii bazate pe realitate augmentata, ceva in care Apple investeste masiv.

iPhone 12 va avea si un nou procesor ultraperformant pregatit de catre Apple, viitorul A14 fiind anuntat ca aducand un spor de performante fata de A13 care depaseste sporul inregistrat intre A12 si A13. Desigur ca si autonomia bateriei iPhone 12 va fi radical imbunatatita, impreuna cu alte schimbari grozave pentru design, iar asa telefonul este anuntat a aduce cel mai mare upgrade din ultimii ani, o schimbare cam la fel de radicala precum trecerea de la iPhone 7 la iPhone X.

iPhone 12 va fi lansat in toamna anului viitor de catre compania Apple, iar din pacate nu este exclus ca si pretul de vanzare sa creasca simtitor in comparatie cu modelele actuale.