Clientii Telekom SERIOS AFECTATI de AMANAREA Vanzarii la RCS & RDS

Telekom va avea clientii serios afectati de amanarea vanzarii catre RCS & RDS, iata ce se va intampla cu toti cei care ii folosesc serviciile operatorului.

Telekom clienti afectati amanarea vanzarii

Telekom vrea sa vanda divizia de servicii mobile catre cei de la RCS & RDS, preferabil inclusiv cu toti clientii care folosesc aceste servicii, dar cei de la Digi nu prea vor sa aiba parte de o asemenea bataie de cap. Indiferent daca Telekom va reusi sa-si vanda toti clientii, sau nu, exista o problema serioasa pentru ca amanarea lansarii 5G, si implicit a unei decizii pentru vanzarea diviziilor grupului german, afecteaza clientii din Romania.

Telekom a amenintat deja acum cateva luni ca nu va participa la licitatia pentru frecventele 5G daca Parlamentul Romaniei nu va elimina din OUG 114/2018 prevederile care afecteaza mediul de telecomunicatii. Cum nu s-a prea schimbat nimic din ceea ce s-a cerut, iar Telekom nu a spus nimic despre participarea la licitatia pentru 5G, e de presupus ca nu prea e interesata, mai ales ca vrea sa scape de divizia de servicii mobile cat mai repede.

Clientii Telekom SERIOS AFECTATI de AMANAREA Vanzarii la RCS & RDS

RCS & RDS are o retea 5G activa in cateva orase din Romania, si le-ar putea oferi clientilor Telekom posibilitatea de a experimenta 5G, dar din pacate nu vrea sa-i preia, ci ar vrea ca ei sa ajunga altunceva. Avand in vedere ca RCS & RDS nu vrea clientii Telekom, iar grupul german nu a lansat vreo retea 5G inca, si nici nu pare dispusa sa mai faca investitii, clientii sunt cei care pierd cel mai mult in final din cauza acestei situatii incerte din Romania.

Telekom a facut de-a lungul anilor investitii mari in reteaua de telefonie mobila din Romania, insa din pacate n-a reusit sa le ofere clientilor experienta pe care acestia o asteptau, si a pierdut cateva milioane dintre ei in ultimii ani. Acest exod continua, in mod comic spre cei de la RCS & RDS, care nu vor decat infrastructura mobila a Telekom, stiind probabil ca pot atrage restul clientilor prin ofertele de portare cu care au atras si cei veniti pana acum.

Telekom inca mai are 4.6 milioane de clienti in Romania, iar dupa cum se prezinta lucrurile, se pare ca acestia vor avea destul de mult de asteptat pana cand vor sti care le este soarta.