Schimbarile pentru iPhone 12 pe care le ASTEPT cel mai MULT

iPhone 12 va avea o serie de schimbari importante pregatite de catre compania Apple, insa acestea sunt cele pe care le astept cu cel mai mare interes.

iPhone 12 schimbari astept

iPhone 12 a fost anuntat pentru lansare de diverse zvonuri care au aparut in ultimele zile, iar daca e sa ne luam dupa ele, putem astepta schimbari extrem de importante de la compania Apple pentru 2020. Cateva dintre ele sunt cu adevarat interesante si vor aduce pentru iPhone 12 inovatii in premiera pentru clientii celor din Cupertino, ceea ce ar putea duce in final si la o crestere a vanzarilor pentru Apple, adica exact ce urmaresc acum americanii.

iPhone 12 va avea implementat suport pentru retelele 5G, compania Apple dorind sa le ofere clientilor sai cel mai avansat modem 5G pe care Qualcomm il are, iar din moment ce americanii sunt lideri in aceasta piata, ne asteapta lucruri interesante. 5G-ul este viitorul, va aduce o schimbare serioasa pentru intreaga lume, iar cand iPhone 12 va fi lansat ar trebui sa avem si retele 5G in Romania care sa aiba si o acoperire cat de cat decenta.

Schimbarile pentru iPhone 12 pe care le ASTEPT cel mai MULT

iPhone 12 urmeaza deasemenea sa aiba si un ecran ProMotion cu o rata de refresh de 120 Hz, aceasta urmand a aduce o schimbare substantiala pentru experienta de utilizare, dar si posibile functii noi. In Android interfata telefoanelor este mult, mult, mai fluida pe ecrane cu rata de refresh de 90 Hz, deci 120 Hz in iPhone 12 ar trebui sa ne aduca o schimbare atat de mare incat cred ca va fi una dintre cele mai laudate functii noi.

iPhone 12 va avea si multe alte noutati, insa cea pe care eu as vrea sa o vad cel mai mult este data de un zvon care spune ca decupajul din ecrane ar putea fi eliminat complet de catre cei de la Apple. Niciodata nu mi-a placut decupajul din iPhone, si pot spune ca abia astept ca Apple sa renunte in totalitate la el, iar nu pot decat sa sper ca iPhone 12 va fi telefonul care va oferi intr-un final aceasta schimbare.

iPhone 12 va fi lansat de catre Apple in septembrie 2020, fara ca vreo data clara sa fi fost dezvaluita, dar putem trage concluzia ca va fi una apropiata de cea de anul acesta.