RCS & RDS: Vestea PROASTA, ce NU STIU Multi dintre Clienti

RCS & RDS are clientii din Romania vizati de o veste foarte proasta, iar foarte multi dintre ei nici macar nu stiu ce se intampla in momentul de fata.

rcs rds vestea proasta nu stiu clienti

RCS & RDS este cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania, si are milioane peste milioane de clienti in toata tara, iar pentru unii dintre ei vine o veste proasta despre care nu stiau pana acum. Pe 21 octombrie cei de la RCS & RDS au actualizat harta cu acoperirea 3G din Romania, iar din pacate aceasta releva o discrepanta foarte mare intre acoperirea pentru voce si internet de care au parte clientii Digi Mobil din Romania.

RCS & RDS ne arata in imaginile de mai jos ca exista diferente foarte mari intre puterea semnalului pentru efectuarea de convorbiti telefonice, sau folosirea internetului de pe propriile telefoane mobile. Acoperiea 3G a celor de la RCS & RDS este cu mult mai buna pentru apelurile telefonice, dar asta in exteriorul cladirilor, nu in interior, in timp ce acoperirea pe partea de internet este inferioara, intensitatea culorilor aratand cat de bun este semnalul.

RCS & RDS: Vestea PROASTA, ce NU STIU Multi dintre Clienti

RCS & RDS acoperire 3g voce octombrie 2019
RCS & RDS acoperire 3g pentru voce in octombrie 2019

RCS & RDS are viteze de internet foarte proaste pe partea de internet mobil prin 3G, dar asta nu e tocmai o noutate pentru clienti, acestia confruntandu-se cu aceasta problema de foarte mult timp. Actualizarea din 21 octombrie ne arata ca RCS & RDS nu a rezolvat totusi nimic pe aceasta parte, clientii fiind in continuare lasati cu aceeasi experienta cand vine vorba despre folosirea serviciilor de telefonie mobila, si e bine ca toata lumea sa stie asta.

RCS & RDS acoperire 3g internet octombrie 2019
RCS & RDS acoperire 3g pentru internet in octombrie 2019

RCS & RDS si-a lansat reteaua in baza tehnologiei 3G, iar de-a lungul timpului a imbunatatit semnificativ calitatea serviciilor, dar in ciuda investitiilor, deocamdata inca mai are destul de multe probleme in ceea ce le priveste. Aceasta discrepanta in calitatea serviciilor telefonice de la RCS & RDS pentru apeluri si internet nu va disparea nici dupa achizitia Telekom, iar asta pentru ca si acolo exista probleme similare pentru clienti, doar la preturi mai mari.

RCS & RDS are totusi o retea 5G lansata, si a lansat inclusiv una 2G, deci unele dintre servicii sunt imbunatatite de catre operatorul de telecomunicati in momentul de fata.