iOS 13.2 REZOLVA Multe PROBLEME GRAVE pentru iPhone, iPad

iOS 13.2 rezolva multe probleme grave pentru iPhone si iPad, iata ce a reusit sa faca Apple pentru utilizatorii din lumea intreaga, si de ce se recomanda actualizarea.

iOS 13.2 REZOLVA PROBLEME iPhone, iPad

iOS 13.2 rezolva o serie de foarte grave probleme existente pe telefoanele iPhone, iPad, iPod Touch, update-ul fiind atat de important incat a fost recomandat si de agentia de securitate cibernetica din SUA, sau Homeland Security. Apple a publicat o lista cu vulnerabilitatile care au fost reparate impreuna cu lansarea iOS 13.2 pentru iPhone, iPad, iPod Touch, si vorbim despre destul de multe schimbari pentru toata lumea.

iOS 13.2 rezolva probleme de securitate care au menirea de a permite exploatarea telefoanelor mobile de catre hackeri de la distanta prin rularea de cod nesemnat, ceea ce este extrem de periculos. iOS 13.2 rezolva si o problema foarte serioasa a Safari care permite modificarea URL-urilor astfel incat sa poata fi extrase date de la utilizatori in momentul in care acestia acceseaza anumite website-uri malitioase spre care sunt directionati.

iOS 13.2 REZOLVA Multe PROBLEME GRAVE pentru iPhone, iPad

iOS 13.2 rezolva deasemenea o vulnerabilitate ciudata care le permite aplicatiilor ce redau sunete audio sa ruleze cod nesemnat prin exploatarea sistemului de operare, ceea ce e foarte neobisnuit. iOS 13.2 are deasemenea implementata o rezolvare pentru o vulnerabilitate care permite extragerea de informatii din iDevice-uri prin iBooks, sau prin trimiterea de contacte care se face folosind fisiere modificate in mod malitios.

iOS 13.2 are in mod surprinzator implementata o rezolvare pentru o noua vulnerabilitate care permite inclusiv inregistrarea a tuturor actiunilor pe care le desfasuram pe ecranele telfeoanelor noastre. iOS 13.2 are atat de multe probleme foarte grave rezolvate incat e recomandabil sa instalati noua versiune chiar acum, pentru ca altfel ramaneti in pericol de a fi atacati de catre hackeri, si este intotdeauna foarte important sa va protejati.

iOS 13.2 a fost lansat zilele trecute de catre compania Apple, si poate fi instalat chiar in acest moment de catre oricare dintre iDevice-urile active la nivel global, deci e bine sa nu ignorati oportunitatea de a face update-ul.