Vestea DIGI MOBIL foarte IMPORTANTA pentru Clientii ROMANI

Digi Mobil are o veste foarte importanta pentru clientii din Romania, RCS & RDS punand in miscare un plan foarte indraznet in cursul saptamanilor trecute.

DIGI MOBIL veste importanta clientii romani

Digi Mobil este al patrulea cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania, cu putin peste 4 milioane de clienti, inca in urma celor de la Telekom, dar investeste mult pentru a atrage noi clienti. Una dintre cele mai importante investitii a fost anuntaa de catre cei de la Digi Mobil in vara, cand au si lansat reteaua 5G, iar acum au depus spre inregistrare ca marca brand-ul Digi Mobil 5G, ati ghicit, pentru reteaua de telfeonie mobila.

Digi Mobil a depus pentru inregistrare la OSIM aceasta marca pentru a o putea folosi in Romania pentru reteaua sa 5G, dar si pentru a nu o avea folosita de catre alte companii concurente din tara. Digi Mobil a depus pentru inregistrare marca la cateva luni dupa ce a dezvaluit-o in mod oficial pentru reteaua sa de telefonie mobila 5G, dar o va avea mai mult ca sigur inregistrata de catre autoritatile romane in urmatoarele saptamani.

Vestea DIGI MOBIL foarte IMPORTANTA pentru Clientii ROMANI

Digi Mobil a lansat reteaua 5G initial in Bucuresti, apoi a extins-o in diverse alte zone din Romania, in momentul de fata statii 5G trebuind sa fie active in cam 5 – 10 orase pentru clientii operatorului de telefonie mobila. Desigur ca deocamdata doar trei modele de telefoane sunt oferite de catre Digi Mobil pentru clientii interesati, iar ele nu sunt chiar atat de ieftine, deci imi imaginez ca numarul utilizatorilor noii retele este destul de redus.

Digi Mobil vrea totusi sa-si creasca numarul de clienti care-i folosesc reteaua, dar avand in vedere tipologia clientilor sai, abia cand telefoanele 5G ieftine vor fi disponibile, va putea creste si numarul de utilizatori. Asta desigur ca nu se va intampla pana anul viitor, astfel ca toti cei care se conecteaza la reteaua 5G a Digi Mobil in momentul de fata, ar trebui sa beneficieze de cele mai bune viteze de navigare pe internet pe propriile telefoane.

Digi Mobil nu este singurul operator de telefonie mobila din Romania care are o retea 5G activa, cei de la Vodafone avand una similara, dar Telekom si Orange au ramas, din pacate, cu mult in urma.