DIGI MOBIL: SCHIMBARE RADICALA, CUM sunt AFECTATI TOTI Clientii

Digi Mobil a facut o schimbare radicala pentru toti clientii din Romania, iata cum sunt afectati acestia de catre decizia luata de RCS & RDS in 2019.

digi mobil schimbare radicala afectati clientii

Digi Mobil a avut acum mai bine de o saptamana anuntat faptul ca in Romania va avea si o retea 2G de telefonie mobila pentru a le suplini pe cele 3G, 4G, 5G, si a oferi acoperire mult mai buna pentru apeluri in cladiri, sau in zonele unde nu e semnal. De atunci si pana acum, pe website-ul celor de la RCS & RDS au aparut in sfarsit si informatii privind zonelele in care Digi Mobil are acoperire 2G in momentul de fata, si mai jos puteti vedea despre ce vorbim.

Digi Mobil are in momentul de fata acoperire 2G activa in cam tot orasul piteste, si o buna parte din imprejurimile sale, partial in orasul Ramnicu Valcea, in Campulung, Curtea de Arges, si o buna parte din zonele apropiate. Separat de acestea, Digi Mobil are deasemenea o acoperire mult mai mica in Onesti si zonele apropiate acestui oras, deci toti clientii de acolo ar trebui sa aiba parte de posibilitatea de a face apeluri telefonice mult mai usor.

DIGI MOBIL: SCHIMBARE RADICALA, CUM sunt AFECTATI TOTI Clientii

DIGI MOBIL acoperire 2g arges
Acoperirea 2G a Digi Mobil pentru judetul Arges si imprejurimi.

Digi Mobil are deocamdata cea mai extinsa acoperire 2G in judetul Arges, insa separat de acolo si aproape de Onesti, RCS & RDS deocamdata nu s-a concentrat pe a activa statii 2G in alte zone din tara. In ciuda acestui lucru este cat se poate de clar faptul ca toti clientii vor beneficia de reteaua 2G in respectivele zone, iar pe masura ce Digi Mobil va extinde acoperirea, toata lumea va avea parte de o experienta mai buna in utilizarea serviciilor.

DIGI MOBIL acoperire 2g onesti
Acoperirea 2G a Digi Mobil pentru Onesti si imprejurimi.

Digi Mobil a tinut ascunsa aceasta retea pana in momentul in care oamenii au inceput sa o vada activa inlista de retele pe care le pot folosi in telefoanele lor, iar mai apoi a facut si un anunt oficial in legatura cu ea. Informatiile privind acoperirea 2G din Romania au fost adaugate de catre Digi Mobil in a doua parte a lunii octombrie, si n-au mai fost actualizate din momentul adaugarii, deci e posibil ca acoperirea sa fie totusi usor mai buna decat cea pe care o vedem.

Digi Mobil pare s afaca un pas inapoi cu instalarea retelei 2G, din moment ce in alte tari se renunta complet la aceasta tehnologie, dar e mai ieftin sa suplimenteze acoperirea cu ea decat cu statii 4G.