SCHIMBAREA RCS & RDS cu IMPACT URIAS pentru Clientii Romani

RCS & RDS a initiat o schimbare cu impact urias pentru clientii din Romania, iata de ce beneficii uriase vor avea parte toti cei care le folosesc serviciile.

RCS & RDS schimbare impact clienti

RCS & RDS a facut, pana de curand, in secret o schimbare extrem de importanta care va avea un impact major asupra clientilor din intreaga tara, iar asta in conditiile in care concurenta pe piata telecom inca e mare. Vorbesc aici despre faptul ca RCS & RDS si-a lansat o retea 2G in Romania care are menirea de a oferi acoperire mult mai buna pentru clientii din tara atat in interiorul cladirilor, cat si in afara lor, rezolvand o problema uriasa.

RCS & RDS are deficiente majore in ceea ce priveste acoperirea din interiorul cladirilor, in special pe partea 3G, iar reteaua 2G va rezolva asta, chiar daca Digi a lansat tehnologia pentru Apeluri Wi-Fi intr-o tentativa de a ameliora situatia. Realitatea este ca reteaua 2G pe care RCS & RDS a lansat-o deja in doua judete din tara va schimba si mai mult lucrurile, si va creste concurenta fata de ceilalti operatori de telecomunicatii din Romania.

SCHIMBAREA RCS & RDS cu IMPACT URIAS pentru Clientii Romani

RCS & RDS, chiar si fara a cumpara infrastructura de telefonie mobila a celor de la Telekom, va avea capacitatea de a le oferi mai multor clienti acoperire chiar si in zonele in care aceasta era foarte proasta, ori lipsea. RCS & RDS are deja preturi mai mici decat ale oricarui alt concurent de pe piata, insa marea sa problema este la acoperire si la viteza de internet, insa reteaua 2G rezolva una dintre probleme, care conteaza pentru toata lumea.

RCS & RDS nu prea poate rezolva problema vitezelor de internet decat prin extinderea acoperirii 4G, sau 5G, ceea ce va necesita destul de mult timp, astfel ca acolo mai e de asteptat, din pacate pentru multi clienti. Totusi, e o veste foarte buna sa vedem ca RCS & RDS a inceput sa rezolve aceasta problema cu acoperirea, iar daca nu va cumpara infrastructura mobila a Telekom, va putea “fura” clientii competitorilor multumita propriilor investitii.

RCS & RDS acopera acum o regiune foart emica din Romania cu reteaua sa 2G, iar extinderea nu va fi simpla si rapida, deci toata lumea va avea de asteptat pentru ca lucrurile sa se imbunatateasca radical.