Camera Samsung GALAXY S11 va DEPASI TOATE Asteptarile Fanilor

Samsung GALAXY S11 urmeaza sa aiba o noua camera care va depasi asteptarile tuturor utilizatorilor din lumea intreaga, iata ce vor primi clientii in curand.

Samsung GALAXY S11 camera 108 megapixeli

Samsung GALAXY S11 urmeaza sa fie lansat in cursul primavernii anului 2020 cu un nou sistem de camere menite sa inregistreze poze si clipuri video mult mai bune, dar pana acum n-au aparut prea multe detalii in legatura cu ele. Ei bine, un cunoscut leaker de informatii cu privire la produsele corenilor afirma ca Samsung GALAXY S11 are sanse foarte mari de a avea o camera de 108 megapixeli integrata de catre coreeni, ceea ce e complet neasteptat.

Samsung GALAXY S11 nu ar urma sa aiba actualul senzor de imagine de 108 megapixeli care este folosit de catre Xiaomi in camerele telefoanelor sale, ci posibil unul de generatie noua, cu foarte mult imbunatatit. Telefoanele Xiaomi nu pot face poze de calitate foarte buna la rezolutia de 108 megapixeli, ceea ce pentru Samsung GALAXY S11 nu este acceptabil, asa ca e foarte posibil ca un senzor de imagine de generatie noua sa fie folosit in telefon.

Camera Samsung GALAXY S11 va DEPASI TOATE Asteptarile Fanilor

Samsung GALAXY S11 108 megapixeli

Samsung GALAXY S11 are mentionat in acest leak faptul ca e vorba de o noua camera de 108 megapixeli, insa detalii despre senzor nu exista, asa ca nu putem decat sa presupunem ca va fi ceva de generatie noua. Stim totusi clar faptul ca exista cel putin prototipuri ale Samsung GALAXY S11 care sunt testate cu o asemenea camera, iar decizia de a lansa un asemenea model va fi foarte mult bazata pe testele in lumea reala facute pentru dispozitive.

Samsung GALAXY S11 are nevoie de o camera mult mai buna deoarece actualele modele au fost depasite total de iPhone 11 Pro multumita noii sale camere, dar si a tehnologiei Deep Fusion, lansata cu iOS 13.2. Este cunoscut faptul ca Samsung GALAXY S11 are deasemenea dezvoltata o versiune a Deep Fusion de catre cei de la Samsung, asa ca impreuna cu un senzor de 108 megapixeli, ar putea fi extrem de interesant.

Samsung GALAXY S11 este un telefon care va fi prezentat in primavara anului 2020 pentru intreaga lume, insa vanzarile ar trebui sa inceapa abia undeva prin luna martie.