Windows 10 are o Noua PROBLEMA FRUSTRANTA pentru TOTI Utilizatorii

Windows 10 are o noua problema foarte frustranta pentru unii dintre utilizatorii care folosesc in momentul de fata sistemul de operare pe propriile calculatoare.

Windows 10 PROBLEMA FRUSTRANTA instalare

Windows 10 continua sa fie problematic pentru utilizatorii din intreaga lume, iar asta in conditiile in care Microsoft tot promite ca va oferi o experienta de utilizare foarte buna pentru toata lumea. Mai exact, versiunea 1903 a Windows 10 are o problema foarte serioasa care impiedica in anumite cazuri setarea unui calculator dupa instalarea sistemului de operare, iar atat de multa lume s-a plans pana acum incat Microsoft a recunoscut-o in mod oficial.

Windows 10 afiseaza un mesaj de eroare de genul “Something went wrong. But you can try again. MSA.”, un buton cu mentiunea “Try again” fiind afisat in partea inferioara a interfetei prin care poate fi stat sistemul de operare. In momentul de fata se pare ca doar versiunea 1903 a Windows 10 este cea care are probleme atat de mari cu sistemul de setare dupa instalarea OS-ului, iar cand apare acel mesaj de eroare, procesul trebuie reluat de la capat.

Windows 10 are o Noua PROBLEMA FRUSTRANTA pentru TOTI Utilizatorii

Windows 10 PROBLEMA FRUSTRANTA instalare calculator

Windows 10 ofera si o posibila solutie pentru ceic are sunt afectati de ceea ce se intampla in momentul de fata, insa sustine ca orice fel de date din PC-uri ar trebui salvate in prealabil. Repornirea calculatorului pare sa fie singura solutie pentru a scapa de aceasta problema in Windows 10 pentru mai toata lumea, insa desigur ca totul ar trebui sa functioneze fara probleme de la bun inceput fara a fi nevoie de solutii de acest gen pentru a folosi calculatoarele.

Windows 10 nu are foarte multe calculatoare afectate de aceasta problema din moment ce oricum nu toata lumea isi reseteaza sistemul de operare in mod constant, deci nu toti se plang de ceea ce se intampla acum. Partea buna este ca Microsoft a anuntat ca va rezolva aceasta problema a Windows 10 in viitorul apropiat, dar pentru asta va fi nevoie de o alta actualizare pe care cei din Redmond o vor lansa intr-un viitor nu foarte indepartat.