Windows 10: Microsoft are o Veste GROZAVA pentru Utilizatori

Windows 10 are parte de o veste grozava de la compania Microsoft pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata ce schimbare majora este implementata acum.

Windows 10 Microsoft Veste GROZAVA Utilizatori

Windows 10 trece de foarte multa vreme pentr-o situatie foarte penibila, iar asta pentru ca aproape fiecare actualizare lansata de catre cei de la Microsoft vine cu diverse probleme la care mai nimeni nu se astepta. Ei bine, in toata aceasta situatie iata ca vine si o veste buna, deoarece Microsoft pare sa fi reusit sa finalizeze versiunea RTM a Windows 10(20H1) astfel incat aceasta sa poata fi pusa in distributie pentru testare in cursul lunii decembrie.

Windows 10 va avea lansata in primavara anului viitor o noua actualizare de catre cei de la Microsoft, iar ea urmeaza sa inceapa sa fie testata chiar din decembrie, cu cel putin 4/5 luni inainte de a incepe distributia sa. A incepe distributia acestui nou update important pentru Windows 10 chiar din cursul lunii decembrie este o veste grozava, deoarece in cele 4/5 luni de testare cei de la Microsoft ar trebui sa descopere cam toate problemele serioase care ar exista.

Windows 10: Microsoft are o Veste GROZAVA pentru Utilizatori

Windows 10 are schimbat de catre compania Microsoft programul finalizarii versiunilor beta ale actualizarilor importante, astfe ca in loc de martie si septembrie, acestea sunt finalizate in iunie si decembrie, apoi fiind distribuite. Cei de la Microsoft au foarte multi oameni care testeaza aceste actualizari in versiune beta inainte de lansare pentru publicul larg, iar Windows 10 va avea si aceasta actualizare importanta testata indelung pentru a se rezolva problemele.

Windows 10 va avea actualizarea pentru 20H1 lansata in versiune beta in luna decembrie pentru o parte dintre cei care o testeaza, in timp ce in ianuarie lista de utilizatori va fi extinsa si mai mult de catre cei de la Microsoft. Americanii vor sa grabeasca putin lucrurile pentru aceasta noua actualizare dedicata Windows 10, si asta in conditiile in care au probleme serioase cu fiecare actualizare pe care o tot pun in distributie.

Windows 10 nu va scapa de probleme decat atunti cand Microsoft va schimba felul in care testeaza sistemele sale de operare, insa asta nu se va intampla prea curand.