iPhone 12 cu un nou Decupaj mai MIC ar putea ARATA ASA (FOTO)

iPhone 12 cu un nou decupaj mai mic ar putea arata exact precum in imaginile din acest articol, iata ce ne-ar putea oferi compania Apple din 2020.

iPhone 12 este zvonit pentru lansare in 2020 fie cu un decupaj mai mic, fie fara decupaj in ecran, insa cert este ca va avea o camera quad integrata, desi sti 100% sigur ca ea nu va arata precum cea din imaginile de mai jos. Pe de alta parte, decupajul mai mic din iPhone 12 ar putea arata fix precum cel pe care-l vedem in imaginile de mai jos, compania Apple urmand a face o ajustare minora pentru dimensiunile acestuia.

iPhone 12 ar putea avea noi tipuri de senzori care au dimensiuni mai mici si ar putea facilita reducerea dimensiunilor totale ale decupajului, dar desigur ca nimeni nu stie foarte clar cum se va face asta. Se pare ca Apple ar fi comandat deja de la unii dintre partenerii sai componente pentru noul decupaj care va fi integrat in iPhone 12, insa nu vom sti clar cum arata totul in versiunea finala pana nu apar si primele schite cu viitorul telefon.

iPhone 12 cu un nou Decupaj mai MIC ar putea ARATA ASA (FOTO)

iPhone 12 decupaj mic foto design

iPhone 12 are parte si de unele zvonuri care sugereaza faptul ca urmeaza sa fie lansat  fara vreun decupaj integrat in ecran, insa nu-mi prea fac mari sperante ca Apple va alege o schimbare chiar atat de radicala. Pentru a putea elimina in totalitate decupajul din ecranul iPhone 12, cei de la Apple ar trebui sa integreze camera 3D si senzorii din sistemul Face ID sub ecranul telefonului, iar in momentul de fata acest lucru pare cam imposibil de realizat.

iPhone 12 decupaj mic foto arata

iPhone 12 este anuntat ca fiind telefonul Apple cu cele mai radicale schimbari de pana in momentul de fata, dar majoritatea zvonurilor anunta o serie de schimbari care acum par imposibile. iPhone 12 va aduce nu doar schimbari de design, ci si schimbari importante pe partea hardware, cei de la Apple dorind sa mentina telefonul in topul smartphone-urilor cu cele mai bune performante, dar si cu cele mai bune camere.

iPhone 12 decupaj mic foto argintiu

iPhone 12 va fi prezentat in toamna anului 2020, mai exact in luna septembrie, si in mod teoretic ar trebui sa fie lansat tot atunci de catre compania Apple.