iPhone SE 2 este Preconizat ca fiind un Mare SUCCES pentru Apple

iPhone SE 2 este anuntat de catre analisti ca fiind un real succes pentru compania Apple, iata cat de mari sunt estimate a fi vanzarile pentru noul telefon.

iPhone SE 2 succes Apple

iPhone SE 2 ar urma sa fie un real succes pentru compania Apple, sau cel putin asta anunta informatiile noi venite astazi de la un analist care considera ca viitorul telefon a fi cheia cresterii vanzarilor de telefoane iPhone. Conform acestui analist asiatic, iPhone SE 2 ar urma sa se vanda in 20 – 30 de milioane de exemplare in lumea intreaga, o cifra surprinzatoare, dar care e complet posibila in baza popularitatii de care s-a bucurat modelul anterior.

iPhone SE 2 va fi lansat in primavara anului viitor de catre Apple, iar 20 de milioane de vanzari reprezinta estimarea moderata a analistului, el spunand ca in cel mai bun caz ar putea fi vorba despre 30 de milioane de unitati. Chiar si cu 20 de milioane de unitati ale iPhone SE 2 vandute de catre Apple in 2020, vorbim despre undeva pe la 10% din totalul estimat pentru anul viitor, ceea ce ar mentine Apple pe locul 3 in topul vanzatorilor de telefoane.

iPhone SE 2 este Preconizat ca fiind un Mare SUCCES pentru Apple

iPhone SE 2 ar urma sa arate ca un iPhone 8, sa aiba multe dintre componentele acestuia, mai putin chip-ul principal care va fi unul A13, folosit de catre cei de la Apple in seria iPhone 11. Camera ar trebui sa fie cea din iPhone 8, sau iPhone XR, dar deocamdata nimeni nu stie clar asta, iar cand vine vorba despre RAM, in iPhone SE 2 ar trebui sa fie oferiti tot 3 GB, exact precum in modelele mai vechi ale celor de la Apple.

iPhone SE 2 va avea totusi un pret de vanzare de doar 400 de dolari, foarte mic in comparatie cu ceea ce este cerut pentru modelele de top pe care compania Apple le vinde in momentul de fata. desigur ca si specificatiile sunt mult mai proaste, dar asta e o cu totul alta poveste, iPhone SE 2 fiind gandit ca un telefon ieftin, iar in cazul sau Apple va folosi in principal componente vechi, multe dintre ele chiar depasite.

iPhone SE 2 ar putea fi lansat in martie 2020 fara vreo conferinta speciala organizata pentru el, insa totul depinde de modul in care isi va gandi compania Apple planurile.