Planeta Marte Prezentata in NOI Imagini ULUITOARE ale NASA

Planeta Marte este prezentata in noi imagini uluitoare publicate de catre cei de la NASA, iata ce au dezvaluit americanii multumita robotului lor.

Planeta Marte imagini uluitoare nasa

Planeta Marte este prezentata in nou imagini uluitoare publicate de catre cei de la NASA pentru a arata lumii intregi ce anume se ascunde pe corpul ceresc aflat la atat de mare distanta de Pamant in momentul de fata. Robotul Curiosity este cel care a inregistrat noile imagini cu planeta Marte, acestea prezentand din nou suprafata de acolo, dar de la invelul solului, asa cum rareori avem ocazia de a o vedea, din pacate.

Planeta Marte este explorata de catre robotul Curiosity de ceva vreme, iar imaginile au fost inregistrate de la baza muntelui Sharp, acesta avand o inaltime de aproximativ 6000 metri. Multumita acestor imagini ne putem face o idee mult mai clara cu privire la ceea ce exista acolo, dar si cu privire la ceea ce trebuie sa exploreze robotul Curiosity al NASA, el miscandu-se destul de dificil pe solul nisipos de pe planeta Marte.

Planeta Marte Prezentata in NOI Imagini ULUITOARE ale NASA

Planeta Marte imagini uluitoare nasa curiosity

Planeta Marte a avut pana in prezent explorat craterul Gale de catre robotul Curiosity, iar muntele Sharp reprezinta un obstacol destul de serios care va trebui depasit de catre masinaria trimisa de NASA. Avand in vedere ca vorbim despre un munte inalt, robotul Curiosity va trebui sa il ocoleasca pentru a putea explora in continuare mai mult din planeta Marte, insa pana cand va reusi sa faca acest lucru va mai trece ceva timp.

Planeta Marte imagini uluitoare nasa panorama

Planeta Marte are si solul examinat de catre robotul Curiosity in toata explorarea pe care o face in momentul de fata, iar asta intr-un mod destul de limitat, totul pentru ca nu are instrumente tocmai avansate pentru analiza. Robotul Curiosity a fost trimis pe planeta Marte pentru a aduna cat mai multe date de acolo, insa totul este limitat din cauza modului in care reuseste acesta sa aiba probele analizate chiar acolo.

Planeta Marte imagini uluitoare nasa robot

Planeta Marte este urmatorul mare obiectiv al celor de la NASA, insa pana cand vor ajunge primii astronauti acolo, robotul Curiosity va incerca sa adune si mai multe informatii despre corpul ceresc.