RCS & RDS: ANUNTUL de care TREBUIE sa STIE acum TOTI Romanii

RCS & RDS are un anunt foarte important de care trebuie sa stie acum toti romanii, iata ce veste grozava vine de la operatorul de telecomunicatii acum.

RCS & RDS anunt stie romani

RCS & RDS continua sa isi surprinda clientii din Romania cu o veste la care putini se mai asteptau, insa iata ca grupul de telecomunicatii nu renunta la lupta pe care o duce in mediul telecom din Romania. Mai exact, cei de la RCS & RDS continua oferta prin care le dau clientilor din Romania posibilitatea de a beneficia de 4 luni de gratuitate pentru internetul fix prin serviciul fiberlink, o promotie care ar fi trebuit sa se termine pe 31 octombrie.

RCS & RDS continua totui sa le ofere clientilor romani posibilitatea de a incheia noi abonamente pentru internet fix Fiberlink cu posibilitatea de a beneficia de gratuitate de 4 luni pentru contract. Desigur ca orice fel de contract pentru Fiberlink trebuie incheiat pentru o perioada de 2 ani de zile pentru ca noii clienti ai RCS & RDS sa beneficieze de o gratuitate atat de mare in Romania, dar vorbim totusi despre cel mai bun internet fix din tara.

RCS & RDS: ANUNTUL de care TREBUIE sa STIE acum TOTI Romanii

RCS & RDS are in aceasta oferta doar trei tipuri de abonamente Fiberlink, adica cele 300, 500, 1000, acestea putand fi contractate de catre foarte multi clienti din tara multumita acoperirii foarte mari cu fibra optica pe care o are compania. Aceste abonamente Fiberlink sunt oferite de catre RCS & RDS doar pentru zonele in care exista acoperire cu fibra optica, iar asta pentru ca vorbim despre viteze foarte mari ce nu pot fi atinse prin cablurile obisnuite.

RCS & RDS pare sa fi extins oferta aceasta dar deocamdata nu se stie cam pana cand, deci daca erati interesati de ea, ar fi bine sa profitati de ocazie cat inca mai este disponibila pentru toata lumea. In mod normal, RCS & RDS are aceasta oferta disponibila atat online, cat si in magazinele din intreaga tara, deci ar trebui sa puteti merge pentru a cere activarea ei indiferent de metoda de activare aleasa.

RCS & RDS are si alte oferte disponibile in momentul de fata in Romania, si pe toate le gasiti pe website-ul lor chiar in acest moment.