iOS 14 Concept iti ARATA ce ASTEPTI de MULT de la Apple (VIDEO)

iOS 14 este prezentat astazi intr-un concept foarte interesant care are menirea de a ne arata unele dintre schimbarile pe care multa lume le asteapta de la compania Apple, dar nu le primeste. Avand in vedere ca iOS 13 are atat de multe probleme in momentul de fata, asteptarile sunt foarte mari pentru iOS 14, iar cei din Cupertino se chinuie sa readuca lucrurile la normal, dar nimic nu e atat de simplu precum pare.

iOS 14 are prezentat in acest concept o noua interfata pentru efectuarea de apeluri telefonice, una mult mai simpla, care ar permite acceptarea si respingerea mult mai rapida a oricarui tip de apeluri. Split View in iOS 14 pentru iPhone este ceva ce foarte multa lume cere de ani si ani de zile, dar ce Apple nu vrea sa ofere, insa iata ca putem vedea din nou un concept interesant care ne arata cum ar putea fi totul pregatit.

iOS 14 Concept iti ARATA ce ASTEPTI de MULT de la Apple (VIDEO)

iOS 14 are deasemenea prezentat un homescreen care poate fi personalizat mult mai mult si mai usor decat in momentul de fata, aratnadu-ne ceva ce am vazut in general doar pentru tweak-uri si jailbreak. Always-on Display este o alta functionalitate pe care oamenii o asteapta de la iPhone, iar iOS 14 o are prezentata, impreuna cu o serie de complicatii preluate de la Apple Watch, totul fiind extrem de interesant gandit.

iOS 14 are prezentat inclusiv un sistem menit sa permita folosirea mai multor conturi de utilizator pentru iDevice-urile noastre, ceva ce am aflat din diverse zvonuri ca ar fi pregatit de catre Apple. Pana acum aceasta schimbare nu a venit, insa iOS 14 este in continuare in plin proces de dezvoltare, astfel ca orice e posibil in viitor, si ne putem astepta ca de la Apple sa vina foarte multe surprize in viitor.