iOS 13.2.2, DE CE ar Trebui sa faci UPDATE ACUM pe iPhone

iOS 13.2.2 a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, iPod Touch, si iata de ce ar trebui sa faci chiar acum update in iDevice-urile tale.

iOS 13.2.2 trebui faci UPDATE ACUM iPhone

iOS 13.2.2 a fost lansat aseara de catre compania Apple, iar pentru foarte multi dintre cei care au iPhone, iPad, iPod Touch, actualizarea este una complet necesara, nu doar recomandata, iar asta din cauza problemelor pe care le rezolva. Cei de la Apple au spus ca iOS 13.2.2 rezolva problemele cu semnalul si cu multitasking-ul, iar in orele care au trecut pana acum, vasta majoritate a celor care au instalat actualizarea confirma schimbarile in bine.

iOS 13.2.2 aduce in sfarsit telefoanele iPhone si tabletele iPad la o normalitate pe care cei de la Apple ar fi trebuit sa o ofere de la bun inceput pentru toata lumea, care pe care, din pacate, o ofera abia la aproape 2 luni de la lansarea iOS 13. Extraordinar de multa lume s-a plans din cauza iOS 13.2.2 si a problemelor extrem de mari pe care le aduce pentru iPhone, iPad, iPod Touch, insa cei de la Apple s-au miscat extrem de greu cu rezolvarea lor.

iOS 13.2.2, DE CE ar Trebui sa faci UPDATE ACUM pe iPhone

iOS 13.2.2 ar trebui instalat chiar acum de catre oricine are un iPhone, iPad, iPod Touch cu probleme, iar asta pentru ca mai rau decat cu problemele cu semnalul si multitasking-ul nu poate fi, deci nu prea mai aveti ce sa pierderi. Daca e sa fim sinceri, cei de la Apple ne-au cam adus in situatia in care problemele sunt atat de mari, incat orice actualizare care ar face raul cat mai mic pare grozava, iar iOS 13.2.2 este una dintre acele actualizari.

iOS 13.2.2 ar putea sa aduca probleme pentru cei care n-au avut pana acum vreuna, astfel ca daca v-au functionat telefoanele si tabletele bine pe versiunile anterioare, poate ar fi bine sa va ganditi sa nu faceti update. Nu e obligatoriu sa veti probleme cu iOS 13.2.2, dar nu e nici imposibil sa va treziti dintr-odata in situatia celor care de luni de zile se plang pe unde pot de experienta proasta pe care le-o ofera Apple pentru iDevice-uri.