Daca iPhone 12 va ARATA ASA, il vei CUMPARA FARA sa te Gandesti

iPhone 12 este prezentat astazi cu un design care ar fi extrem de atractiv pentru aproape oricare dintre fanii companiei Apple, iata ce ni se pregateste.

iPhone 12 este anuntat in momentul de fata pentru lansare cu doua posibile design-uri, unul care ar indeplini multe visuri ale fanilor Apple, si unul care ar continua dezastrul in materie de design. Prima teorie spune ca Apple va lansa un iPhone 12 care nu va mai avea decupaj in partea superioara a ecranului, ci va veni cu o margine mult mai subtire si cu senzorii/camera pentru Face ID integrati sub ecran, ori poate chiar in acea margine a carcasei.

iPhone 12 are si o a doua teorie prezentata de unele zvonuri, aceasta sugerand faptul ca telefonul va avea un decupaj mult mai mic decat cel existent, iar aceasta teorie pare a fi mult mai plauzibila. Totusi, ea nu este la fel de spectaculoasa precum cea anterioara, asa ca astazia vem un nou concept care ne arata un iPhone 12 care are nu doar decupajul complet eliminat, ci si o camera care are patru senzori de imagine in loc de 3.

Daca iPhone 12 va ARATA ASA, il vei CUMPARA FARA sa te Gandesti

iPhone 12 are prezentat mai sus modul in care senzorii pentru camera ar putea fi integrati in marginea ecranului, ceva ce nu e foarte simplu de realizat, dar cei de la Apple pot face aproape ori ce-si doresc. Mai mult decat atat, in conceptul de mai sus putem vedea si cum ar putea fi implementat cel de-al patrulea senzor de imagine pentru camera iPhone 12, iar asta nu e tocmai o realizare prea simpla pentru companie.

iPhone 12 ar putea arata extrem de bine intr-un format de acest gen, cei de la Apple putand face un produs mult mai bine finisat decat ceea ce vedem in aceasta prezenare grafica nu grozav gandita. Desigur ca vorbim despre o serie de tehnologii foarte avansate, unele chiar poate prea avansate pentru Apple si ceea ce poate fi oferit intr-un telefon ca iPhone 12, deci asteptarea probabil ca va continua pentru noi.