Surpriza Digi Mobil Complet NEASTEPTATA, ce NU STIAU Abonatii

Digi Mobil are o surpriza complet neasteptata pentru abonatii sai din Romania, iata ce a facut operatorul de telefonie mobila fara sa anunte in prealabil.

digi mobil surpriza abonati

Digi Mobil are pentru toti clientii din Romania, si nu numai, o veste la care nimeni nu se astepta, dar care vine ca o surpriza extrem de placuta, si de care oricine ar trebui sa profite chiar in acest moment. Digi Mobil pornit un nou concurs pentru clientii care ii folosesc serviciile, acestia avand posibilitatea de a castiga telefoane mobile ultra-performante compatibile 5G, dar si abonamente de telefonie mobila care sa le permita sa le foloseasca.

Digi Mobil le ofera clientilor care urmaresc orice fel de competitie sportiva prin Digi Online posibilitatea de a castiga un telefon Xiaomi Mi Mix 3 5G, dar si 5 abonamente de telefonie mobila care sunt gratuite timp de 6 luni. Avand in vedere ca Digi Mobil ofera acces la reteaua 5G pentru oricare dintre abonamentele sale, toti cei care castiga vreunul vor putea folosi reteaua 5G, dar vor trebui sa aiba si un telefon compatibil cu ea.

Surpriza Digi Mobil Complet NEASTEPTATA, ce NU STIAU Abonatii

Digi Mobil a organizat acest concurs in mod complet neasteptat, iar asta pentru ca pana acum erau promovate alte campanii promotionale de catre operator, dar zilele trecute a aparut si aceasta noua. Pentru a participa la concurs, clientii celor de la Digi Mobil trebuie sa se inscrie printr-un formular online disponibil pe website-ul operatorului, iar abia mai apoi vor fi contorizate vizionarile competitiilor sportive prin intermediul platformei Digi Online.

“Hai să vezi competițiile sportive pe Digi Online și poți câștiga un smartphone Xiaomi Mi Mix 3 5G! Completează formularul de mai jos, activează Digi Online și intră în concurs.”

Digi Mobil ar urma sa organizeze acest concurs pentru o perioada mai lunga de timp, deoarece lunar are cate un telefon si 5 abonamente pe care le ofera pentru clientii sai, deci exista foarte multe sanse de castig. Ideea din spatele acestei promotii pe care a gandit-o Digi Mobil este una foarte interesanta, iar orice client al sau ar trebui sa profite de ea cat inca mai are ocazia, totul fiind disponibil pentru o perioada foarte limitata de timp.

Digi Mobil abia a pornit aceasta campanie, iar tot ceea ce este oferit e separat de reducerile care vor fi disponibile pentru BLACK FRIDAY 2019, deci ar trebui sa va ganditi serios sa profitati de ocazie.