Orange isi SURPRINDE Clientii cu o Noua Veste foarte BUNA

Orange isi susprinde toti clientii din Romania cu o noua veste foarte buna, iata ce a pregatit grupul de telecomunicatii pentru toata lumea in acest moment.

Orange SURPRINDE Clientii Veste BUNA

Orange isi surprinde toti clientii din Romania cu o noua veste foarte buna in momentul de fata, operatorul de telecomunicatii luand decizia de a arata ca este foarte interesat sa isi tina clientii fericiti. Mai exact, in aceasta pagina cei de la Orange explica modalitatea prin care clientii din Romania pot castiga o tableta iPad daca folosesc serviciul Orange Tv Go in momentul de fata, acesta fiind inclus in abonamentele de telefonie mobila existente.

Orange ofera doua tablete iPad impreuna cu cei de la History Channel, clientii care sunt interesat sa le castige fiind nevoiti sa urmareasca serialele si documentarele preferate prin History Channel HD prin Orange Tv Go. Doar vizionarea facuta prin intermediul aplicatiei dedicate acestui serviciu al Orange inscrie efectv oamenii in concursul sau, dar asta numai pana la data de 12 decembrie, dupa aceea totul fiind complet inutil.

Orange isi SURPRINDE Clientii cu o Noua Veste foarte BUNA

Orange ofera acces gratuit la canalul History Channel HD prin aplicatia Orange TV Go pentru clientii din Romania, dar traficul de internet pentru vizionarea se va consuma din abonament. Orange promoveaza de ceva vreme serviciul Orange TV Go pe care-l ofera prin intermediul aplicatiei sale, iar concursul din aceasta pagina are menirea de aduce mai multe motive pentru clienti de a viziona mai mult continut prin intermediul acestei platforme foarte bune.

Orange continua sa le ofere clientilor din Romania tot mai multe motive sa-i foloseasca serviciile, iar pentru acest concurs are un premiu atat de bun incat nici nu merita sa nu profiti de aceasta ocazie. Orange ofera doua tablete iPad normale cu 128 GB spatiu de stocare, valoarea totala a premiilor acordate fiind de 4600 de LEI, deci orice client norocos se va bucura de un premiu foarte bun daca va fi ales castigator.

Orange are aceasta campanie promotionala valabila pana in data de 12 decembrie, deci daca nu profitati pana atunci, pierdeti sansa de a castiga acest premiu grozav de la operato.

2 COMENTARII

  1. Articolul ăsta nu-și are locul pe acest site. Dacă “orange oferă 2 tablete” (la un nr. de peste 8 milioane de clienți) e o veste buna pt. toți clienții orange înseamnă că: dă-o-n … mea de treabă!