Facebook: ATENTIE! ce TREBUIE sa faci ACUM pe Telefonul Tau

Facebook a lansat un nou mesaj foarte important pentru utilizatorii care-i folosesc aplicatia in telefoane, iata ce trebuie sa faci chiar acum.

Facebook atentie trebuie faci telefon

Facebook a fost prinsa zilele trecute cu o problema extrem de grava pentru aplicatia pe care o ofera pentru telefoanele utilizatorilor din lumea intreaga, ea afectand extrem de multi oameni, din pacate. Vorbim despre faptul ca Facebook a lasat in aplicatia pentru iPhone o problema din cauza careia este deschisa camera in fundal in timp ce este folosita aplicatia pe telefoane, totul fara ca utilizatorii sa stie ce se intampla.

Facebook nu a oferit vreo explicatie pentru ceea ce s-a intampla, si doar a spus ca totul este o problema independenta de ea, insa a rezolvat totusi aparentul bug din cauza caruia camera era accesata fara voia noastra. Facebook a lansat o actualizare pentru aplicatia dedicata iPhone, ea fiind disponibila inca de noaptea trecuta in App Store, iar multumita ei, totul ar trebui sa revina la normal, iar camera sa nu mai fie deschisa.

Facebook: ATENTIE! ce TREBUIE sa faci ACUM pe Telefonul Tau

Facebook este cunoscuta pentru faptul ca isi spioneaza utilizatorii care-i folosesc aplicatiile pentru telefoane, insa aceasta este prima oara cand auzim despre o asemenea problema care ne afecteaza intimitatea intr-un asemenea mod. Facebook spune ca nu a dorit vreodata sa inregistreze tot ceea ce fac oamenii fara ca ei sa stie, insa din pacate se pare ca face asta oricum, si desigur ca totul este o foarte mare problema pentru toata lumea.

Facebook are implementate in aplicatiile pentru iPhone si Android diverse scripturi care monitorizeaza orice interactiune a noastra cu aplicatia, inclusiv in momentul in care scriem mesaje ce sunt trimise catre alte persoane. Totul este dus al un asemenea nivel incat cei de la Facebook vor sa stie absolut orice facem noi in cadrul aplicatiilor sale, si totul fara sa ofere vreo explicatie clara si logica pentru actiunile sale, care uneori sunt si ilegale.

Facebook a rezolvat, aparent, problema aceasta, insa desigur ca vor mai aparea si altele in viitor, care probabil ca nu vor fi chiar atat de usor de rezolvat de catre compania americana.

1 COMENTARIU

  1. cum nimeni pana acum nu ia investigat pt spionare prin microfon ca sa livreze reclame?stim bine ca discuti despre un produs si apoi iti apare reclama,