BLACK FRIDAY 2019 la eMAG, Iata cum poti CASTIGA un BMW i3

eMAG da startul BLACK FRIDAY 2019 pe 15 noiembrie, dar aici poti afla cum castigi un BMW i3 cand iti faci cumparaturile de la magazinul online maine.

BLACK FRIDAY 2019 eMAG bmw i3

eMAG va da startul reducerilor pentru BLACK FRIDAY 2019 in cursul diminetii zilei de maine, in aceasta pagina urmand a exista 3.5 milioane de oferte pentru produsele care fac parte din campania de reduceri. In timp ce cumparati tot ceea ce va intereseaza de BLACK FRIDAY 2019 eMAG, puteti avea sansa de a castiga si un BMW i3 de la magazinul online, iar in aceasta pagina aveti toate detaliile cu privire la ce trebuie sa faceti.

BLACK FRIDAY 2019 vine la eMAG cu un cadou surpriza asa cum si in alti ani am avut parte de alte bonusuri de acest gen daca alegeam sa cumparam de la ei produsele dorite din campania de reduceri. In cazul de anul acesta, eMAG BLACK FRIDAY are o masina electrica BMW i3 oferita pentru orice client din Romania care cumpara ceva in cursul zilei de maine, 15 noiembrie, si daca nu ma insel, aceasta este cel mai mare cadou oferit acum in Romania.

BLACK FRIDAY 2019 la eMAG, Iata cum poti CASTIGA un BMW i3

eMAG le ofera clientilor romani posibilitatea de a castiga prin aceasta pagina o masina al carui pret de pornire incepe de la 40.000 de euro in momentul de fata, deci vorbim despre un cadou extrem de bun de care se poate profita. Cred ca pentru BLACK FRIDAY 2019 acesta este si cel mai mare cadou oferit vreodata de catre cei de la eMAG pentru clientii din Romania, si ar fi bine sa nu ratati ocazia de a profita de ceea ce este disponibil acum pentru toata lumea.

BLACK FRIDAY 2019 este cel mai mare eveniment de reduceri din Romania, iar numai la eMAG exista reduceri care totalizeaza 270 de milioane de LEI, iar asta desi magazinul vrea sa castige peste 450 de milioane de LEI doar maine. In acest context, o masina de 40.000 de euro pare o cheltuiala nesemnificativa pentru eMAG ca si cadou pentru clientii care ii cumpara produsele ce sunt oferite cu ocazia BLACK FRIDAY 2019 in Romania.

eMAG va da startul reducerilor pentru BLACK FRIDAY 2019 maine dimineata, 15 noiembrie, dar voi veni cu mai multe detalii cu privire la ora la care va incepe totul.