Facebook: INCREDIBIL, PROBLEMA GRAVA, ce face cu Telefoanele FARA sa STIM (VIDEO)

Facebook a fost prinsa iar ca isi bate joc in mod incredibil de utilizatorii din lumea intreaga, iata ce face in secret cu telefoanele tuturor oamenilor.

Facebook: INCREDIBIL, PROBLEMA GRAVA, ce face cu Telefoanele FARA sa STIM

Facebook este o companie care isi bate joc de clientii sai oricum poate, iar astazi vedem o noua dovada a faptului ca toti cei care folosesc aplicatia sunt doar o sursa de bataie de joc. Folosind aplicatia Facebook pentru telefoane, cineva a descoperit faptul ca in momentul in care aceasta este folosita, ea acceseaza in mod activ camera telefoanelor, si desi asta nu e confirmat, e posibil sa inregistreze imagini si sa le trimita undeva.

Facebook nu a spus niciodata ca aplicatia sa pentru telefoane ar accesa camera atunci cand utilizatorii nu vor asta, iar in mod normal nici nu ar trebui sa aiba acces la ea in fundal fara ca noi sa stim. Se pare ca problema afecteaza, deocamdata, doar telefoanele iPhone care au iOS 13.2.2, insa iOS 13.1.3, sau o versiune anterioara, nu au aceeasi problema in aplicatia Facebook, ceea ce face situatia si mai ciudata.

Facebook: INCREDIBIL, PROBLEMA GRAVA, ce face cu Telefoanele FARA sa STIM

Facebook monitorizeaza tot ceea ce fac oamenii in aplicatia sa, dar si in afara ei, dar aceasta este prima oara cand se descopera camera accesata in timp real cand este folosita aplicatia. E improbabil ca Apple sa fi facut modificari atat de mari in iOS 13.2 si iOS 13.2.2 astfel incat aplicatia Facebook sa acceseze dintr-odata singura camera, astfel ca va fi interesant de vazut ce fel de minciuni vor mai arunca americanii in ochii oamenilor.

Facebook a fost in 2018 in centrul unor scandaluri uriase din cauza problemelor foarte mari generate de bresele de securitate care au permis accesarea informatiilor utilizatorilor de catre terte persoane. Se pare ca lucrurile nu s-au rezolvat nici in 2019, doar ca acum Facebook e cea care acceseaza un instrument care poate permite inregistrarea unor informatii foarte sensibile cu privire la utilizatorii care folosesc aplicatia.

Facebook va comenta cu siguranta situatia, si va da vina pe un bug al aplicatiei pe care sigur va promite ca-l va rezolva, insa ramane marea intrebare, de ce ar exista asa ceva in aplicatia sa ?