Clientii Huawei Afectati de o DECIZIE CRITICA, Schimbarea Telefoanelor

Huawei are clientii cu telefoane afectati de o decizie critica luata de catre compania chinezeasca, iata ce schimbare radicala vrea sa faca pentru toata lumea.

Huawei clienti Afectati DECIZIE Schimbarea Telefoanelor

Huawei se pregateste sa faca o schimbare colosala pentru telefoanele sale, decizia critica a producatorului de smartphone-uri urmand a afecta clientii din intreaga lume, iar din pacate totul pare sa se indrepte spre ceva prost. Mai exact, se pare ca Huawei inca mai are foarte mult de lucru pana in momentul in care isi va putea lansa sistemul de operare Harmony OS pentru telefoane, si e foarte posibil ca Huawei P40 Pro sa nu il aiba integrat.

Huawei ar vrea sa isi lanseze sistemul de operare Harmony OS in 6 – 9 luni, iar asta pentru ca abia atunci ar urma sa fie pregatit oficial pentru a fi implementat in telefoanele clientilor din intreaga lume. Un zvon recent spunea ca Huawei P40 Pro ar urma sa fie primul telefon al Huawei care ar avea Harmony OS si Android integrat in sistem dual-boot, insa e posibil ca acest lucru sa nu se intample, si el sa fie lansat inclusiv fara aplicatiile Google.

Clientii Huawei Afectati de o DECIZIE CRITICA, Schimbarea Telefoanelor

Huawei ar vrea sa ofere Harmony OS si Android in sistem dual-boot pentru a le oferi clientilor posibilitatea de a avea alternative la aplicatiile Google in Harmony OS, Android ramanand fara ele deocamdata. Avand in vedere ca Donald Trump tot nu vrea sa ridice restrictiile pentru companiile americane de a avea relatii comerciale cu Huawei, e imposibil pentru chinezi sa faca altceva decat sa “sufere in tacere” pana cand lucrurile revin la normal.

“Gigantul tehnologic chinez Huawei va decide dacă va trebui să meargă înainte cu aducerea sistemului de operare Harmony OS pe smartphone-urile sale în următoarele șase-nouă luni, deoarece rămâne interzis să lucreze cu companii americane precum Google.”

Huawei nu sufera singura, iar asta deoarece inclusiv clientii sai sunt afectati de aceasta decizie, iar in final nimeni nu castiga de pe urma sanctiunilor, nici macar cei din SUA, care le-au impus acum mai bine de 6 luni. E posibil ca Huawei sa-si forteze angajatii sa lucreze mai repede pentru a termina Harmony OS mult mai devreme decat spera multa lume, insa ramane de vazut daca lucrurile vor sta asa, sau nu.

Huawei cauta solutii pentru problemele sanctiunilor din SUA, insa ramane de vazut cand si cum vor fi ele gasite, si daca vor avea efectele scontate de catre clientii din intreaga lume.