iPhone SE 2: Noi Vesti despre Lansarea Telefonului de la Apple

iPhone SE 2 are astazi parte de noi vesti importante cu privire la momentul in care va fi lansat, iata care sunt planurile Apple pentru viitorul sau telefon.

iPhone SE 2 vesti lansare

iPhone SE 2 este urmatorul telefon pe care compania Apple vrea sa il lanseze pentru clientii din intreaga lume, el fiind zvonit ca pregatit pentru lansare in primavara anului viitor. Ei bine, iata ca acum au venit noi vesti cu privire la planurile celor din Cupertino, iar iPhone SE 2 este confirmat ca fiind pregatit pentru lansare chiar in primavara anului viitor de catre omul care a anuntat de la bun inceput pregatirea telefonului pentru a fi pus in vanzare.

iPhone SE 2 urmeaza sa fie pus in vanzare in primavara anului viitor impreuna cu un nou model al iPad Pro, compania Apple intentionand sa faca schimbari serioase pentru ambele tipuri de produse. Daca pentru iPad Pro cei de la Apple vor sa adauge un al doilea senzor de imagine, ToF, pentru iPhone SE 2 nu va fi oferit asa ceva, telefonul urmand a fi o copie a iPhone 8, doar ca va fi vandut la un pret cu mult, mult mai mic pentru clienti.

iPhone SE 2: Noi Vesti despre Lansarea Telefonului de la Apple

iPhone SE 2 urmeaza sa aiba acelasi design precum iPhone 8, dar si multe dintre componentele interne, exceptand noul chip A13 pe care ce de la Apple l-au anuntat pentru lansare impreuna cu seria iPhone 11. Apple vrea sa pastreze chip-ul A13 in acest iPhone SE 2 in ideea de a trage mai multi clienti catre telefon, iar cu un pret de vanzare de doar 400 de dolari, el va fi cu siguranta un best buy pentru oricine.

iPhone SE 2 este una dintre tentativele celor de la Apple de a concura mai serios cu Huawei si Samsung pe piata telefoanelor ieftine, fiind cunoscut faptul ca acolo are problemele cele mai mari. Ambele companii isi genereaza vasta majoritate a vanzarilor in acest segment, iar iPhone SE 2 ar fi de foarte mare ajutor pentru Apple sa nu ramana in urma in fata competitorilor sai, interesul vis-a-vis de el fiind foarte mare.

iPhone SE 2 va fi lansat undeva prin martie, la preturi care incep de la 400 de dolari, sau 400 de euro, insa nu vor exista foarte multe versiuni.