Samsung va fi DEPASITA de catre Apple Multumita iPhone 12

Samsung va fi depasita de catre Apple multumita iPhone 12, iata cum vor reusi americanii sa devina lideri cu noua serie de telefoane mobile.

Samsung DEPASITA Apple iPhone 12

Samsung isi va vedea pozitia de lider pe piata 5G in pericol in fata Apple dupa lansarea iPhone 12, primul telefon al americanilor care va avea tehnologia 5G integrata pentru clienti. Conform unor informatii furnizate de catre cei de la Strategy Analytics, Apple ar urma sa devina lider pe piata telefoanelor 5G cu lansarea iPhone 12, iar asta pentru ca toate telefoanele din serie urmeaza sa fie echipate cu aceasta tehnologie importanta.

Samsung ar fi in momentul de fata liderul pe piata telefoanelor 5G, iar acest lucru ar trebui sa ramana neschimbat in cursul anului 2020, dar lansarea iPhone 12 va duce la o reconfigurare a pietei telefoanelor 5G premium. Avand in vedere ca Apple vinde anual mai multe telefoane premium decat Samsung sau Huawei, care oricum au modelele 5G separate de cele 4G, simpla lansare a iPhone 12 ar trebui sa-i aduca pozitia de lider pe piata 5G.

iPhone 12 va propulsa Apple deasupra Samsung pe piata 5G

iPhone 12 va fi o serie de trei telefoane, toate echipate cu modem-uri 5G de catre compania Apple, iar desi Samsung are pregatite cateva modele cu 5G pentru urmatoarele luni, e improbabil ca vreunul sa aiba vanzarile telefoanelor Apple. Samsung GALAXY S11 si Samsung GALAXY Note 11 la un loc nu ar trebui sa genereze vanzari la fel de mari precum seria iPhone 12 pe final de an 2020, dar acele modele nu vor fi lansate doar in versiuni cu 5G integrat.

Samsung si Huawei au o strategie diferita fata de cea a Apple in ceea ce priveste implementarea 5G in telefoane, americanii gandindu-si produsele pentru a fi compatibile cu toate tipurile de retele, in timp ce restul nu prea fac asta. E adevarat ca nu prea exista retele 5G acum, dar daca Samsung si Huawei ar fi integrat 5G in toate modelele de telefoane premium lansate, n-ar fi avut de ce sa se teama de Apple in 2020.

iPhone 12 urmeaza sa ajunga pe piata in toamna anului viitor, iar Samsung va lansa doua modele de telefoane 5G premium pana atunci, in timp ce de la Huawei este asteptat cel putin un model.

6 COMENTARII

  1. Nu cred..samsung va lansa s11 si multe alte mid end 5g alaturi de note 11, deci vor vinde incepand din ianuarie 2020,pe cand apple va vinde 5g din septembrie si imi e greu sa cred ca va depasi samsung la 5g per total in doar 4 luni

  2. Cu sau fără 5G Iphone va fi mereu în urma la specs și design ca sa nu mai spun de preț care este ridicol pentru tehnologia antica oferită! În concluzie iphone =pure-garbage no matter what!

  3. Samsung poate e in urma:)))
    11 pro bate s10 l ce vrei tu
    520mii mi-a scos in Antutu s10 nu ajunge la 360 mii
    Stai cu samsung , o chinezărie ieftină

  4. Pe buneee? 520 jdemii? Ce tare!!! Hai ca m-ai convins si pe mine sa dau 1400 de euro. Dacă scoti 520 jdemii pe antutu, chiar merită. Sa vezi ce mă laud cu antutu la ăia care fac poze mai bune ca mine. “Ia de’aici fraere, 520 jdemii pă antutu”. Stau cu el pă terasă frumos elegant cât de cât și când trece un sărman cu samsung, BANG, apăs butonul de antutu. Să alung sărăcia din jurul meu.
    Cine cacao mai folosește în ziua de azi antutu si alte benchmark uri din astea obosite si irelevante?

  5. Pe buneee? 520 jdemii? Ce tare!!! Hai ca m-ai convins si pe mine sa dau 1400 de euro. Dacă scoti 520 jdemii pe antutu, chiar merită. Sa vezi ce mă laud cu antutu la ăia care fac poze mai bune ca mine. “Ia de’aici fraere, 520 jdemii pă antutu”. Stau cu el pă terasă frumos elegant cât de cât și când trece un sărman cu samsung, BANG, apăs butonul de antutu. Să alung sărăcia din jurul meu.
    Cine cacao mai folosește în ziua de azi antutu si alte benchmark uri din astea obosite si irelevante?