Windows 10: Anuntul Microsoft privind o Schimbare IMPORTANTA

Windows 10 are un anunt foarte important facut de catre compania Microsoft cu privire la o schimbare importanta care va veni pentru toate calculatoarele.

Windows 10 my people

Windows 10 a avut zilele trecute lansat November 2019 Update de catre compania Microsoft, iar de fiecare data cand vine o actualizare de acest gen, vin si niste vesti proaste cu privire la unele functii care sunt eliminate. De aceasta data, printre functiile pe care compania Microsoft le va elimina din Windows 10 se numara si una care se numeste “My People”, ea fiind implementata de ceva vreme, dar cat de utila mai este acum, e greu de spus.

Windows 10 nu are eliminata acum functia “My People”, ea nefiind dezvoltata activ in acest moment, astfel ca intr-o actualizare viitoare va fi dezactivata din sistemul de operare si nu va mai putea fi folosita in calculatoare de utilizatori. Cei de la Microsoft au lansat functia “My People” cu aproximativ 2 ani de zile in urma, iar in aceasta perioada se pare ca oamenii n-a gasit-o chiar atat de atractiva, astfel ca va disparea din Windows 10, ceea ce poate ca nu va supara multa lume.

Windows 10 va ramane fara functia “My People”

Windows 10 a avut implementata functia “My People” pentru a le permite utilizatorilor sa creeze in taskbar-ul sistemului de operare o scurtatura pentru contactele favorite astfel incat sa le trimita mai rapid email-uri, si nu numai. Compatibilitatea extrem de limitata a acestei functii din Windows 10 a fost si ramane marea sa problema, ea neavand optiuni pentru a trimite mesaje prin WhatsApp, Facebook Messenger, sau alte aplicatii, ci doar prin Skype, sau aplicatia de Mail a Microsoft.

Windows 10 a avut implementat acest sistem cu o baza foarte buna pentru idee, insa desigur ca oamenii n-au fost multumiti de lipsa optiunilor pentru el, astfel ca nu l-au folosit atat de mult pe cat si-ar fi dorit Microsoft. Fara utilizatori activi, “My People” va disparea in viitorul nu foarte indepartat, Windows 10 urmand a deveni mai simplu dupa eliminarea sa, dar desigur ca asta nu va rezolva restul problemelor care mai exista pentru sistem.

Windows 10 ar putea avea dezactivat acest sistem in actualizarea ce va fi lansata in primavara anului viitor, dar totul depinde de felul in care a gandit Microsoft eliminarea sa.