Gaura Neagra din Calea Lactee UIMESTE cu un Fenomen NEOBISNUIT

Gaura neagra din Calea Lactee a uimit intreaga planeta cu un fenomen complet neasteptat care a fost dezvaluit de catre cercetatori in mod surprinzator.

7

Gaura Neagra din Calea Lactee a uimit intreaga planeta astazi cu un fenomen neobisnuit, iar in clipul video de mai sus puteti vedea o reprezentare pentru ceea ce s-a intamplat si a fost descoperit de catre cercetatori. Mai exact, se pare ca din gaura neagra care se afla chiar in mijlocul galaxiei noastre, Calea Lactee, a fost expulzata o stea care calatoreste cu viteze de pana la 6 milioane de kilmetri pe secunda in momentul de fata.

Calea Lactee are parte de un fenomen foarte neobisnuit, mai ales ca aceasta stea care a fost aruncata din mijlocul gaurii negre se deplaseaza cu viteze de cam 10 ori mai mari decat cele normale pentru o stea. Denumirea S5-HVS1 a fost aplicata pentru aceasta stea care a parasit gaura neagra si se deplaseaza prin Calea Lactee, ea putand parcurge distanta dintre Pamant si Soare in mai putin de 30 de secunde, ceea ce este cu adevarat uluitor.

Gaura Neagra din Calea Lactee a lansat o stea ultra-rapida

Gaura Neagra din Calea Lactee nu a mai fost in centrul vreunei descoperiri similare pana in momentul de fata, iar asta i-a uimit pe foarte multi cercetatori, separat de viteza foarte mare cu care se deplaseaza acum. De-a lungul anilor au aparut diverse teorii care sugerau faptul ca o gaura neagra ar putea expulza o stea intr-un asemenea mod, iar acum cercetatorii au avut ocazia de a confirma acest fenomen in Calea Lactee.

Calea Lactee a avut chiar recent pozata gaura neagra din mijlocul sau, insa evenimentul despre care vorbim a avut loc cu foarte mult timp in urma, si nu se stie cand ar mai putea avea loc altul similar. Cercetatorii sunt de parere ca steaua a fost aruncata in Calea Lactee acum aproximativ 5 milioane de ani, deci a strabatut distante foarte mari pana in momentul de fata, avand in vedere viteza sa foarte mare de deplasare.

Gaura Neagra din Calea Lactee va avea la inceputul anului viitor publicat si un clip video care ne va arata ceea ce se intampla in jurul sau, iar asta e ceva ce putina lume credea ca e posibil.