Windows 10 va avea REZOLVATA o foarte VECHE Mare PROBLEMA

Windows 10 urmeaza sa aiba in sfarsit rezolvata o foarte veche si serioasa problema cu care se confrunta foarte multi dintre utilizatorii de calculatoare.

Windows 10 REZOLVATA VECHE PROBLEMA

Windows 10 urmeaza sa aiba rezolvata foarte curand o foarte veche mare problema cu care utilizatorii se confrunta de foarte multa vreme, si care a generat foarte multa frustrate pentru toata lumea, dar se pare ca se va termina. Mai exact, Windows 10 urmeaza sa aiba rezolvata in primavara anului viitor o problema a sistemului de cautare din calculatoare care dateaza inca de prin 2018, dar pe care Microsoft n-a rezolvat-o pana in momentul de fata.

Windows 10 a avut atunci implementate functii mult mai avansate pentru cautarea de fisiere in calculatoare, si nu numai, totul fiind gandit pentru a fi mai rapid, insa inainte de a se ajunge acolo era nevoie de o indexare a fisierelor. Ei bine, aceasta indexare a fisierelor s-a dovedit a fi o foarte mare problema pentru calculatoare, deoarece multe dintre ele aveau resursele complet blocate de acest proces, ceea ce a enervat extrem de multa lume.

Windows 10 va avea REZOLVATA o foarte VECHE Mare PROBLEMA

Windows 10 a avut de-a lungul timpului diverse rezolvari pentru aceasta problema implementate de catre cei de la Microsoft, insa niciuna dintre ele n-a reusit sa repare pe deplin tot ceea ce a fost gandit gresit de la bun inceput. Ei bine, pentru actualizarea de la inceputul anului viitor este pregatita o alta tentativa de a rezolva aceasta problema a Windows 10, cei de la Microsoft facand alte modificari substantiale pentru sistemul lor de operare.

“Pe baza [feedback-ului testatorilor de actualizare din mai 2019], introducem un algoritm care detectează utilizarea și discul ridicat al discului, astfel încât să poată identifica mai bine timpii de utilizare maximă și să gestioneze indexatorul în consecință. De asemenea, facem modificări pentru dezvoltatori pentru a preveni căutările anumitor depozite și folderele de proiect pentru a îmbunătăți utilizarea discului.”

Windows 10 va avea implementat un sistem mai avansat care are menirea de a detecta daca aceasta indexare consuma prea multe resurse ale unui calculator, si ii va reduce substantial activitatea, pana in punctul in care o va opri. Aceasta este practic singura solutie pe care Microsoft a mai gasit-o pentru Windows 10 in ideea de a rezolva aceasta problema foarte serioasa, insa abia in primavara vom afla daca totul e rezolvat pentru toata lumea.

Windows 10 va avea actualizarea cu aceasta rezolvare lansata in aprilie sau mai 2020, deci mai este o asteptare foarte lunga in fata pana in momentul in care s-ar putea intampla ceva bun in legatura cu ea.