iPhone 11 Pro vs o Camera Leica de 20.000 de Dolari intr-un VIDEO INCREDIBIL

Comparatiile dintre telefoanele iPhone si aparatele profesionale pentru facut poze, sau inregistrat clipuri video, par stupide pentru unele persoane, insa in realitate sunt destul de utile. In aceasta idee, iPhone 11 Pro este comparat astazi cu o camera Leica M10-P pentru a ni se aparata ce diferente exista intre ele.

iPhone 11 Pro costa minim 1250 de euro in Europa, insa camera Leica M10-P costa 20.000 de euro, iar diferentele dintre cele doua dispozitive sunt mari. Vorbim aici despre detaliile din poze, pentru ca acolo se vad diferente mari intre iPhone 11 Pro si camera Leica, pentru ca la o vedere sumara ele nu sunt uriase.

Chiar si asa, diferenta de pret dintre iPhone 11 Pro si camera Leica nu reflecta asa bine diferentele dintre calitatea pozelor facute de catre dispozitive, ceea ce e in final adevarata veste buna. Practic, procesare software a devenit atat de avansata pe telefoane incat diferentele fata de aparatele profesionale devin tot mai mici.

iPhone 11 Pro nu va inlocui vreodata un aparat DSLR de 20.000 de dolari pentru a face poze excelente, dar oricine le are pe ambele ar putea deveni constient ca nu trebuie sa mai care camera cu el peste tot.