Samsung GALAXY S11 va SPULBERA Huawei, iPhone cu o PREMIERA Neasteptata

Samsung GALAXY S11 va spulbera telefoanele Huawei si iPhone cu o premiera uriasa pentru industria smartphone, iata ce urmeaza sa fie lansat in primavara.

Samsung GALAXY S11 SPULBERA Huawei iPhone 8k

Samsung GALAXY S11 urmeaza sa aiba parte de o premiera la care mai nimeni nu se astepta in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre un salt tehnologic urias, care in momentul de fata nici nu prea este util. Mai exact, Samsung GALAXY S11 ar urma sa le ofere utilizatorilor posibilitatea de a inregistra clipuri video 8K la 30 FPS, o diferenta uriasa fata de capacitatea actuala a multor telefoane de a inregistra clipuri video 4K la 60 FPS.

Samsung GALAXY S11 are aceasta schimbare foarte mare dezvaluita de catre aplicatia Camera care este inclusa in actuala versiune beta a Android 10 care este testata cu anumite prototipuri, si care a ajuns deja pe internet. In codul sursa al aplicatiei Camera pentru prototipurile Samsung GALAXY S11 exista referinte cu privire la inregistrarea de clipuri video 8K la 30 FPS, iar asta arata ca in momentul de fata cel putin se testeaza aceasta implementare in premiera.

Pentru a putea inregistra clipuri video 8K la 30 FPS, Samsung GALAXY S11 ar avea nevoie si de o camera de 108 megapixeli, si ghiciti ce, inclusiv aceasta este zvonita pentru implementare, si confirmata de codul sursa al aplicatiei. Asta din nou confirma faptul ca pentru Samsung GALAXY S11 este testata o schimbare atat de importanta, dar desigur ca asta nu confirma fara dubiu faptul ca ea va si ajunge in telefoane, desi sansele incep sa fie foarte mari.

8K si 108 megapixeli pentru Samsung GALAXY S11

Samsung GALAXY S11 inregistrare 8K 30 fps xda-developers
Samsung GALAXY S11 are confirmata inregistrarea 8K la 30 FPS de xda-developers.

Samsung GALAXY S11 va avea un nou chip Exynos 990 care are suport integrat pentru inregistrarea de clipuri video 8K la 30 FPS, dar asta nu inseamna in mod neaparat ca functia va si fi oferita pentru telefon. Este nevoie si ca noul chip Qualcomm Snapdragon 865 sa ofere inregistrare 8K la 30 FPS pentru ca ea sa ajunga in Samsung GALAXY S11, dar nu cred ca functia ar fi fost testata daca acel procesor n-ar fi avut suport pentru ea.

Samsung GALAXY S11 108 megapixeli camera

Samsung GALAXY S11 are deasemenea nevoie de o camera de minim 33 megpaixeli pentru a oferi posibilitatea de a face clipuri video la o rezolutie atat de mare, deci daca noua camera nu va avea 108 megapixeli, va avea 64. Cei de la Samsung ofera de multa vreme camere de 64 megapixeli pentru diversi producatori, iar de anul trecut una de 108 megapixeli pentru Xiaomi, astfel ca integrarea in Samsung GALAXY S11 n-ar fi ceva greu de facut.

Samsung GALAXY S11 este anuntat cu schimbari atat de mari incat pare incredibil ca Samsung poate oferi atat de multe noutati pentru clientii sai in compartie cu actuala generatie de telefoane mobile lansate in primavara. E foarte posibil ca Samsung GALAXY S11 sa fie si mai scump decat actualele modele cu atat de multe schimbar, dar ramane de vazut ce anume se va intampla in primavara cand va fi anuntat in mod oficial noua serie a Samsung.