Samsung GALAXY S11: Tehnologia REVOLUTIONARA cu care va SPULBERA iPhone, Huawei

Samsung GALAXY S11 are dezvaluita o noua tehnologie revolutionara gandita pentru a spulbera iPhone si Huawei, iata ce a pregatit compania Samsung.

Samsung GALAXY S11 samoled

Samsung GALAXY S11 are anuntata pentru lansare o noua tehnologie revolutionara care are menirea de a spulbera tot ceea ce pot aduce telefoanele iPhone si Huawei pentru clientii din intreaga lume. Vorbim despre o noua tehnologie care se numeste SAMOLED, ea fiind inregistrata ca marca de catre cei de la Samsung, si exista sanse foarte mari ca Samsung GALAXY S11 sa fie primul telefon care ar putea beneficia de aceasta schimbare mare.

Samsung GALAXY S11 ar urma sa beneficieze de o tehnologie diferita fata de cea Super AMOLED, insa deocamdata nimeni nu stie foarte clar ce anume ar putea aduce diferit pentru lumea smartphone. Cei de la Samsung fac cele mai bune ecrane pentru telefoane mobile, iar cum Samsung GALAXY S11 va fi principalul lor telefon in cursul anului viitor, e usor de inteles de ce vor sa si ofere ceva foarte bun pentru clientii care urmeaza sa il cumpere.

Samsung GALAXY S11: Tehnologia REVOLUTIONARA cu care va SPULBERA iPhone, Huawei

Samsung GALAXY S11 urmeaza sa aiba perforatia din ecran mutata in centrul acestuia, iar separat de asta se pare ca vom avea inclusiv alte surprize pentru tehnologia SAMOLED pe care cei de la Samsung o vor implementa. Este de asteptat ca Samsung GALAXY S11 sa aiba cel mai bun ecran implementat vreodata intr-un telefon mobil, asa cum s-a intamplat in fiecare an cand au fost stabilite noi si noi recorduri de telefoanele coreenilor.

Samsung GALAXY S11 va avea deasemenea imbunatatiri majore pentru baterie, procesoare, noi modem-uri 5G, noi module de memorie RAM, noi medii pentru stocare, si nu doar atat. Este de asteptat ca pentru Samsung GALAXY S11 sa fie implementate si alte imbunatatiri pe partea de camere, un sistem complet nou fiind pregatit de catre coreeni pentru a ataca concurenta, iar aceasta veste este foarte buna pentru toata lumea.

Samsung GALAXY S11 ar trebui sa fie prezentat pe data de 18 februarie, daca zvonurile recente se vor dovedi a fi 100% adevarate, iar lansarea in magazine ar putea avea loc prin luna martie.