Huawei P30 Pro: Android 10 LANSAT cu o Foarte MARE SURPRIZA

Huawei P30 Pro are lansat Android 10 in versiunea finala de catre Huawei, insa cu o foarte mare surpriza la care mai nimeni nu s-a asteptat pana acum.

Huawei P30 Pro Android 10 SURPRIZA

Huawei P30 Pro are parte de lansarea actualizarii pentru Android 10 in momentul de fata, compania Huawei luand decizia de a incepe distributia noii versiuni a sistemului de operare, initial in China, si acum inclusiv in Europa. Lansarea Android 10 pentru telefoanele Huawei P30 Pro, dar si cele Huawei P30, vine ca o surpriza foarte mare, in special pentru ca existau foarte multe semne de intrebare cu privire la posibilitatea de a oferi actualizarea pentru clienti.

Huawei P30 Pro are disponibila actualizarea pentru Android 10 in mod complet surprinzator, insa intr-un numar extrem de redus de locatii din Europa, dar si pentru un numar foarte redus de utilizatori ai acestor modele de telefoane. Acestia au parte de Android 10 cu toate noutatile care sunt disponibile de la Google, insa inclusiv EMUI 10, dar surpriza cea mai mare este ca Huawei P30 Pro are in continuare aplicatiile si serviciile americanilor incluse.

Android 10 update pentru Huawei P30 Pro aduce aplicatiile Google

Huawei P30 Pro are in mod surprinzator aplicatiile si serviciile de la Google dupa ce actualizarea din China le-a avut initial, dar mai apoi ele au fost eliminate de catre Huawei, ceea ce era asteptat sa se intample in Europa. Ei bine, deocamdata Huawei P30 Pro ramane cu aplicatiile si serviciile de la Google inclusiv dupa instalarea Android 10, ceea ce ridica extrem de multe semne de intrebare cu privire la legalitatea in care este oferita actualizarea.

Huawei P30 Pro n-ar fi trebuit in mod normal sa aiba Android 10 licentiat cu serviciile si aplicatiile Google, chiar daca telefonul in sine a fost licentiat initial, dar cu o versiune anterioara a sistemului de operare, deci avea nevoie de o licenta noua. Avand in vedere ca Google nu poate oferi aceasta licenta noua, ceea ce se intampla este extrem de curios, dar clientii care au Huawei P30 Pro se pot bucura macar timpuriu de tot ceea ce isi doresc.

Huawei P30 Pro are actualizarea lansata in Europa si distribuita de catre Google pentru clientii din Europa, insa cand va ajunge si in Romania, sau zonele apropiate, este foarte greu de spus in acest punct.