Huawei MATE 40 Pro va fi o LOVITURA DURA pentru iPhone, Samsung

Huawei MATE 40 Pro va fi o lovitura foarte dura pentru iPhone, Samsung, dar si compania Google, iata ce este pregatit pentru lansarea noului telefon mobil.

Huawei MATE 40 Pro LOVITURA iPhone Samsung

Huawei MATE 40 Pro este inca destul de departe de lansare, insa foarte multe sperante sunt puse in viitorul telefon, iar asta pentru ca lansarea Huawei MATE 30 Pro este considerata a fi un esec inclusiv de catre compania Huawei. Recent un manager al chinezilor a afirmat acest lucru si a spus ca Google si SUA raman fara timp pentru a rezolva intreaga situatie privind sanctiunile care au fost impuse impotriva chinezilor si care vor afecta inclusiv Huawei MATE 40 Pro.

Huawei MATE 40 Pro va fi lansat in toamna anului 2020, insa va reprezenta un punct de cotitura in lupta pe care Huawei o duce si iPhone si Samsung, iar asta pentru ca va trebui sa vina cu schimbari uriase pentru toti clientii. Separat de schimbarile pe partea de functii si componente, Harmony OS va fi unul dintre cele mai importante noutati care vor ajunge in Huawei MATE 40 Pro, si va reprezenta schimbarea foarte mare in lupta cu iPhone si Samsung.

Huawei MATE 40 Pro va fi aruncat in lupta cu Harmony OS

Huawei MATE 40 Pro va fi lansat dupa inca 6 luni de sanctiuni care vor fi impuse impotriva chinezilor, anul electoral 2020 urmand a tine situatia tensionata cat timp Donald Trump va lupta pentru un nou mandat. Asta inseamna ca Huawei MATE 40 Pro va fi produs cu si mai multe limite decat Huawei MATE 30 Pro, dar chinezii se vor concentra spre Harmony OS ca inlocuitor pentru Android, ceea ce ei tot spun de ceva vreme, fara sa-i asculte prea multa lume.

Huawei MATE 40 Pro va fi prima mare lovitura pe care Huawei o va da pentru Google, iar asta pentru ca e destul de posibil ca Harmony OS sa nu fie inca 100% pregatit pentru Huawei P40 Pro, iar asta cam complica lucrurile. Totusi, din dorinta de a scapa de dependenta de Google, cei de la Huawei vor incerca sa lanseze Harmony OS cu Huawei MATE 40 Pro, iar de aici lucrurile se vor schimba serios, pentru intreaga lume smartphone.

Huawei MATE 40 Pro trebuie sa ajunga pe piata in intreaga lume, trebuie sa aiba succes, altfel succesul Huawei din 2018 si 2019 va fi anulat la fel de usor precum a catapultat compania acolo unde este in acest moment.