iPhone 11 se Bucura de un Succes SURPRINZATOR de MARE in Continuare

iPhone 11 vanzari mari

iPhone 11 a fost lansat de catre Apple acum aproape doua luni de zile, iar conform unor informatii aparute astazi, succesul telefonului continua sa fie destul de mare, ceea ce arata interesul vis-a-vis de el. Mai exact se pare ca in China seria de telefoane a inregistrat vanzari de 10 milioane de unitati in septembrie si octombrie, o cifra surprinzator de buna avand in vedere ca exista concurenta extrem de mare si preturile nu sunt mici.

Vanzarile seriei iPhone 11 ar fi crescut cu 6% in China in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut, si desigur ca vorbim despre o perioada scurta din septembrie in care telefoanele au fost disponibile. Acea perioada foarte scurta a inregistrat, cel mai probabil, majoritatea vanzarilor de telefoane iPhone 11 pentru cei de la Apple, iar asta pentru ca in preajma lansarii se vinde, de obicei, cea mai mare cantiate, cel mai rapid.

iPhone 11 se Bucura de un Succe SURPRINZATOR de MARE in Continuare

iPhone 11 este o serie de telefoane care s-a vandut foarte bine din momentul lansarii si pana acum, daca este sa dam crezare multitudinii de zvonuri care au tot aparut, si asta e perfect normal. Preturile pentru iPhone 11 au fost mai mici decat pentru iPhone XR, iar asta a tras cel mai mult, in special in China, unde exista concurenta foarte mare din partea unor producatori locali, dar acolo e si o piata de desfacere mult mai mare.

“Chinese customers seem to be receiving the iPhone 11 series better than last year’s models because of the lowered retail price. We see weaker shipments for old models but the latest products are going strong.”

Vechile modele de telefoane iPhone nu se mai vand la fel de bine, insa seria iPhone 11 inregistreaza o cerere surprinzator de mare, ceea ce in final aduce mai multi bani pentru cei din Cupertino, deci pentru ei este bine. Interesant este ca desi vanzarile seriei iPhone 11 au crescut cu 6%, vanzarile de smartphone-uri pe piata din China au scazut cu 5%, semn ca exista alti producatori care cam sufera in timp ce Apple are succes.

Ramane de vazut cam cat de bine vor mai merge vanzarile pentru seria iPhone 11 si dupa finalul anului 2019, iar asta pentru ca dupa sarbatorile de iarna lumea va ai reduce achizitiile de telefoane mobile.