Huawei are un Plan INGENIOS de a-l Face de RAS pe Donald Trump

Huawei are un plan ingenios de a-l face de ras pe Donald Trump, iata ce a decis in secret compania chinezeasca, si cat de important este totul.

Huawei plan ingenios trump

Huawei a gandit un plan ingenios de a-l face pe Donald Trump sa-si “manance ” unele dintre vorbele pe care le-a aruncat impotriva companiei chinezesti pana in momentul de fata, si care n-au avut vreo sustinere cu dovezi. Huawei a anuntat zilele trecute un nou program de recompensare a celor care descopera vulnerabilitati in sistemul de operare Android, oferind chiar si mai multi bani decat ofera cei de la Google in momentul de fata.

Huawei le ofera cercetatorilor in securitate informatica pana la 220.000 de dolari pentru vulnerabilitati critice ale sistemului de operare Android care permit exploatarea telefoanelor la distanta pentru a fi controlate total. Cei de la Huawei vor sa demonstreze ca acuzatiile pe care Donald Trump le face cu privire la echipamentele sale de telecomunicatii ar trebui indreptate si impotriva celor de la Google, care au deasemenea vulnerabilitati in Android.

Huawei are un Plan INGENIOS de a-l Face de RAS pe Donald Trump

Huawei vrea sa demonstreze ca sistemul de operare din telefoanele sale ar putea avea vulnerabilitati nu din cauza sa, ci din cauza celor care il produc, adica o companie americana, iar asta pune mai multa presiune pe Google. Daca Huawei va reusi sa adune suficient de multe vulnerabilitati, va putea sa-i spuna lui Trump sa n-o mai acuze ca are produse care pot fi exploatate, si sa se uite cu mai multa atentie la ceea ce se intampla cu companiile din SUA.

Huawei este deasemenea acuzata ca guvernul chinez ii cere acces la datele clientilor sai, si stim deja ca in SUA NSA, CIA, Homeland fac cam acelasi lucru, si fie cu cooperarea companiilor americane, fie cooperarea acestora. Situatiile nu sunt chiar atat de diferite precum par la o prima vedere, companiile din SUA si China fiind la mana agentiilor de informatii, fie ca intr-o tara se ma uita un judecator peste niste cereri, si in alta nu, in ambele datele sunt accesate si in secret.

Huawei este hartuita de mai bine de jumatate de an de catre SUA, dar poate ca va reusi intr-un final sa scape, iar asta pentru ca piata smartphone are nevoie de inovatiile si tehnologiile sale pentru a evolua.