Google Chrome se SCHIMBA atat de MULT incat NU-L vei mai Recunoaste

Google Chrome va avea implementata o schimbare atat de mare incat nu vei mai recunoaste interfata pe care o folosesti zilnic pentru browserul Google.

Google Chrome tab website

Google Chrome urmeaza sa aiba implementata o schimbare foarte serioasa de catre compania Google pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar ea va fi atat de mare incat multi nu vor ma recunoaste browserul folosit zilnic. Mai exact, pentru Google Chrome folosit pe telefoanele Android urmeaza sa fie implementata o noua schimbare majora pentru interfata care permite controlarea website-urilor deschise in tab-uri de catre utilizatori si lasate deschise.

Google Chrome va avea implementata modificarea pe care o aveti disponibila in imaginea de mai jos, ea aducand un look cu mult diferit in comparatie cu cel existent pentru interfata oferita pentru browserul disponibil in Android. Dupa ce aceasta modificare majora pentru Google Chrome va fi impusa, utilizatorii vor putea vedea website-urile deschise in fundal intr-un format nou, acestea fiind afisate in preview-uri patrate, si mai multe intr-o singura pagina.

Google Chrome va avea un nou mod de a accesa tab-urile deschise in fundal

Google Chrome tab website Android

Mai mult decat atat, Google Chrome va afisa deasupra lor inclusiv o bara de cautare prin motorul Google Search, impreuna cu alte scurtaturi pentru website-urile pe care le accesa in mod frecvent in telefoanele noastre. ideea pentru aceasta schimbare dedicata Google Chrome este una foarte interesanta, si in mod teoretic are menirea de a face browserul mult mai usor de folosit de catre utilizatorii din lumea intreaga, dar totul depinde si de oameni.

Noul format pentru Google Chrome nu va permite vizualizarea tab-urilor din website-uri intr-o versiune la fel de mare precum in trecut, iar asta ar putea face mai dificila redeschiderea unei pagini care a fost lasata de noi in fundal. Desigur ca modificarea pentru Google Chrome a fost testata indelung de catre inginerii celor de la Google inainte de a fi implementata in versiunile beta pentru Android, astfel ca nici lansarea nu va fi facut ain necunostinta de cauza.

Google Chrome ar putea avea modificarea implementata intr-una dintre versiunile viitoare ale browserului, insa nimeni nu stie foarte clar cam la ce data ar trebui sa o avem disponibila pentru instalare in dispozitive.