BCR Apple Pay a fost LANSAT si pentru Clientii din Romania

BCR Apple Pay a fost lansat si pentru clientii din Romania de catre banca, astfel ca acum milioane de clienti pot face plati mobile cu terminalele Apple.

BCR Apple Pay

BCR a lansat Apple Pay astazi in Romania pentru toti clientii care au un produs Apple compatibil cu sistemul de plati mobile, si pot folosi platforma impreuna cu un card al bancii pentru a efectua platile, atat fizice, cat si online. BCR li se alatura celor de la Raiffeisen Bank, ING, Banca Transilvania, Unicredit Bank, OTP Bank, Orange Money, Revolut, Edenred si Monese cu lansarea Apple Pay in Romania, iar asta nu poate decat sa ma bucure.

Apple Pay este un sistem de plati mobile extrem de util, el inlocuind complet un card bancar contactless pentru a plati la orice fel de POS care accepta asemenea plati, iar in curand il vom putea folosi si pentru retrageri de la ATM. BCR lanseaza Apple Pay la fel ca toate celelalte banci, adica oricare dintre clientii romani care au carduri le pot adauga in aplicatia Wallet pentru a face plati, deci nu exista restrictii sau costuri ascunse la ei pntru folosirea serviciului.

Apple este in sfarsit disponibil si pentru clientii bancii BCR

BCR lasa in urma BRD si CEC, alti doi giganti financiar din Romania care inca nu au intrat in era tehnologiei si nu ofera posibilitatea de a folosi Apple Pay pe dispozitivele Apple, dar probabil ca se vor schimba lucrurile si acolo. Dupa cum arata lucrurile in momentul de fata, vasta majoritate a marilor banci din Romania ofera Apple Pay, iar cei de la BCR completeaza o lista selecta, pe care v-am prezentat-o mai sus, insa desigur ca lucrurile nu se opresc aici.

Apple Pay este oferit in tandem cu sistemele proprii de plati mobile de catre multe bani, ele avand nevoie de asa ceva pentru ca Google Pay inca n-a ajuns in Romania, deci pentru Android nu au alternative deocamdata. Toti clientii BCR pot activa Apple Pay chiar din acest moment, iar daca aveti probleme cu activarea serviciului, atunci va trebui sa contactati banca pentru a va spune ce anume se intampla in cazul cardului vostru.

Thanks to Radu G.

4 COMENTARII