Huawei P40 Pro: ANUNT de la Huawei Privind LANSAREA Telefonului

Huawei P40 Pro are parte de un nou si foarte important anunt de la Huawei privind lansarea, iata care sunt planurile chinezilor pentru viitorul telefon.

Huawei P40 Pro anunt lansare

Huawei P40 Pro este urmatorul smartphone premium important pe care compania Huawei il pregatesteste in momentul de fata pentru lansare pe pietele din intreaga lume, iar astazi aflam care-i sunt planurile. Mai exact, se pare ca Huawei P40 Pro este in momentul de fata dezvoltat pentru a fi pus in distributie globala la foarte scurt timp dupa lansare, cam asa cum ar fi trebuit sa se intample si cu Huawei Mate 30 Pro, dar din pacate nu s-a intamplat.

Huawei P40 Pro este dezvoltat de catre chinei cu gandirea ca actualele sanctiuni din SUA vor fi ridicate de catre americani pana in primavara, iar asta desi chiar noaptea trecuta a fost anuntata o extindere a exceptiei pentru sanctiuni. Asta inseamna ca in urmatoarele trei luni Donald Trump nu intentioneaza sa relaxeze situatia prin care trece acum compania chinezeasca, iar daca lucrurile stau asa, atunci Huawei P40 Pro va fi lansat fara aplicatii Google.

Huawei P40 Pro este programat pentru lansare internationala normala

Huawei P40 Pro ar trebui sa fie prezentat intr-o conferinta a chinezilor undeva prin martie, o data clara nefiind pana acum dezvaluita, dar e destul de clar ca lucrurile nu vor fi cu foarte mult diferite fata de cele din anul 2019. Chiar daca Huawei P40 Pro va fi prezentat in martie, lansarea sa internationala ar putea fi amanata pentru mult mai tarziu, iar asta deoarece lipsa aplicatiilor Google il va face la fel de neinteresant pentru clienti precum Huawei Mate 30 Pro.

Huawei P40 Pro, in ciuda problemelor care exista acum pentru companie, este totusi vazut ca un telefon foarte important care are parte de o pregatire de lansare ce urmeaza cursul celor normale, in speranta ca lucrurile vor reveni la normal. Daca si Huawei P40 Pro va fi o lansare ratata pentru cei de la Huawei, atunci situatia va deveni mai grea pentru ei, si vor fi obligati sa foloseasca Harmony OS in propriile telefoane mult mai repede decat si-ar fi dorit.

Huawei P40 Pro este, deci, in planurile Huawei pentru a fi lansat pe pietele din intreaga lume, iar toti fanii care nu stiau la ce sa se astepte pentru primavar au o confirmare a faptului ca lucrurile stau asa cum sperau ei.