Huawei P40 Pro: Vestea PROASTA care va DEZAMAGI Toti Clientii

Huawei P40 Pro va dezamagi clientii din intreaga lume din cauza unei probleme foarte mari pe care compania Huawei nu o va putea rezolva, din pacate.

Huawei P40 Pro dezamagi clienti

Huawei P40 Pro este deja in lucru la Huawei ca urmatorul model de telefon premium care ar trebui sa fie lansat in intreaga lume, insa deocamdata acest lucru nu este chiar atat de sigur precum si-ar dori chinezii. Lansarea Huawei P40 Pro a fost gandita pentru o lume in care sanctiunile din SUA nu ar mai exista, insa din pacate se pare ca Donald Trump nu vrea sa renunte la interdictiile pe care le-a impus, cel putin nu deocamdata.

Huawei P40 Pro urmeaza sa fie lansat in exact acelasi mediu precum Huawei Mate 30 Pro, adica fara servicii si aplicatii de la Google, ceea ce e o foarte mare problema si ar urma sa tina lansarea in loc. Desi Huawei se astepta ca  SUA sa-i ridice sanctiunile, de fapt americanii vor sa le extinda cu 6 luni de zile, adica pana dupa lansarea Huawei P40 Pro, semn ca telefonul ar urma sa reprezinte o noua lansare ratata, as acum s-a intamplat cu Mate 30 Pro.

Huawei P40 Pro: Vestea PROASTA care va DEZAMAGI Toti Clientii

Huawei P40 Pro ar urma sa fie lansat fie doar cu Android, fie cu Android si Harmony OS, iar asta pentru ca al doilea sistem de operare e gandit pentr a obisnui clientii cu software-ul chinezilor care vor sa renunte la cel al Google. problema este ca pana cand Hamony OS va avea succes, Huawei ar putea trece prin mai multe lansari ratate, iar daca Huawei P40 Pro va fi a doua, atunci e posibil ca lumea sa vada si primele probleme pentru companie.

Huawei Mate 30 Pro este considerat de catre chinezi ca fiind o lansare ratata, compania afirmand ca nu va astepta sa treaca si printr-o a doua lansare ratata, adica Huawei P40 Pro, dorind sa aduca Harmony OS mai repede pe piata. Daca acest lucru se va intampla la timp atunci Harmony OS ar putea face “primii pasi” spre inlocuirea Android, insa Huawei P40 Pro ar trebui sa ajunga si la suficient de multi oameni pentru ca sistemul de operare sa fie testat.

Huawei P40 Pro se indreapta spre un nou esec al Huawei din cauza SUA, iar din cate se pare mai nimeni nu poate face nimic pentru a readuce la normal situatia pentru compania chinezeasca.