Politia Romana Pregateste NOI AMENZI, ce va VANA Acum in Trafic

Politia Romana pregateste o noua vanatoare in trafic in randul soferilor, iata ce amenzi foarte mari vor fi aplicate de catre agentii Brigazii Rutiere.

Politia Romana amenzi vana trafic

Politia Romana a anuntat ca se pregateste sa vaneze soferii nesimtitit mult mai atent in trafic, si sa aplice amenzi foarte mari pentru cei care nu se comporta asa cum ar trebui sa o faca orice om normal. Saptamana trecuta, agentii Brigazii Rutiere din Bucuresti, ce face parte din Politia Romana, au impartit scrumiere portabile si pliante cu punctele de amenda pe care le primesc cei care isi arunca scrumul tarilor, tigarile, sau alte gunoaie pe geam.

Politia Romana i-a avertizat pe soferi ca pentru aruncatul tigarilor pe geam, sau a altor gunoaie, ca pana la urma toate sunt gunoaie, se pot aplica amenzi al caror cuantum variaza intre 9 si 20 de puncte de amenda, deci foarte mult. Punctul de amenda are o valoare de 145 de LEI in momentul de fata, deci conform informatiilor publicate de catre Politia Romana, soferii ar putea fi obligati sa plateasca minim 1305 LEI daca arunca resturile tigarilor pe geam.

Politia Romana aplica in sfarsit amenzi pentru aruncatul chistoacelor din masina

9-20Nu sunt ore, sunt doar puncte amendă pentru aruncarea chiștoacelor pe jos.Dacă tu arunci pe jos, și alții vor…

Publicată de Politia Romana pe Miercuri, 13 noiembrie 2019

Politia Romana le cere soferilor sa fie oameni civilizati si atunci cand fumeaza sa isi tina gunoaiele in scrumiera, pe care sa o goleasca la un cos de gunoi, nu in mijlocul strazii, ceea ce foarte multi fac in cam fiecare zi pentru ca nimeni nu-i sanctioneaza. In alte tari mult mai civilizate, gesturile de acest gen se sanctioneaza intr-adevar de foarte multa vreme, tot cu sume mari, pentru ca altfel Politia Romana nu- poate civiliza oamenii care trateaza natura ca un gunoi.

Politia Romana trebuie sa si aplice toata aceasta legislatie si dincolo de simple actiuni cu care sa se laude pe Facebook, ceea ce nu se aplica tot timpul, din pacate pentru traficul din Romania, care a devenit o jungla totala. Desigur ca vor fi si foarte multi nemultumiti care nu vor intelege ca a arunga gunoaie pe geam nu e ceva normal, asa cum Politia Romana s-a intalnit cu multi uimiti ca nu mai pot folosi telefonul la volan, desi asta e interzis de mai multi ani.

Politia Romana face o miscare foarte buna prin aducerea in atentie a faptului ca oamenii n-ar trebui sa isi arunce gunoaiele la intamplare pe jos, insa e nevoie de mult mai mult pentru a educa oamenii carora nu el pasa de natura.